Ett företag tar form

Efter snart två månaders planering av verksamhet och sondering av marknaden, så börjar nu alltfler bitar falla på plats. Vad vi har nu är ett bolag med fyra partners, plus diverse affärssamarbeten som gör att vi känner att High End Media Group AB kommer att kunna bli ett väldigt slagkraftigt bolag.

Vår tekniska chef Tomas Axelsson blickar framåt.
Vår tekniska chef Tomas Axelsson blickar framåt.

Sammantaget har vi en väldigt lång erfarenhet inom digital marknadsföring som sträcker sig ända tillbaka till den tid då det snarare var Altavista som dominerade sökmotormarknaden och Google var en ny spelare. Vår tekniska chef Tomas Axelsson har arbetat med sökmotoroptimering sedan 2002 och vår SEO-leveranschef Daniel Palmqvist har hängt med sedan 2005. Till detta har vi adderat Jonas Andersson och Peter Harrysson som kommer att verka som digitala medierådgivare. Utöver att de båda har en gedigen erfarenhet av försäljning och rådgivning inom digital media, så har de även drivit egna verksamheter där de sett vikten av att exponeras och göra affärer online.

Att vi nu valt att gå vidare med den här kvartetten är något som föll sig naturligt då vi har olika kompetenser som vi tror ska komplettera varandra bra. Vår förhoppning är att vi skall kunna erbjuda våra kunder högklassiga tjänster med ett stort fokus på affärsnytta.

Här på bloggen kommer vi framöver blanda branschnyheter med egna betraktelser och även ge er en möjlighet att lära känna oss på High End Media lite bättre.

Välkommen!