fbpx

Gott Nytt År önskar High End Media Group AB

Vi på High End Media vill passa på att tacka alla kunder och samarbetspartners för ett grymt spännande och bra 2016 och samtidigt summera lite kort vad som skett på det dryga halvår vi varit igång.

Under 2016 har många både stora och små samarbeten inletts, med redan smått fantastiska resultat som följd. Förutom att vi ökat både placeringar, kundtillströmning och omsättning åt våra kunder, så har vi parallellt på styvt 3 månader befäst en topp 10-placering (på Google) på ett av de svåraste och mest konkurrensutsatta sökorden i vår bransch dvs ”sökmotoroptimering”. På det sökordet har vi pendlat mellan plats 5-8 på de senaste 3 månaderna, vilket är smått otroligt med tanke på den korta tiden och den enorma konkurrensen.

Vi har även skrivit samarbetsavtal med Yrkeshögskolan i Borås om att hålla i den 6 veckor långa utbildningsdelen Digital business i utbildningen “Digital business developer” om 30p som startar i januari v.2. Kursen kommer belysa de viktigaste ”know how” och kanalerna inom digital marknadsföring så som Sökmotoroptimering, Sökmotorannonsering, Sociala medier, Analyser och Konverteringsoptimering etc.

Vad som kommer att ske i den digitala branschen under 2017 kan vi bara spekulera i, men vissa saker som påtryckningar från Google angående säkerhet genom varningar i webbläsaren Chrome vet vi kommer inträffa redan under januari månad, något som kommer att påverka konverteringsgraden negativt om inte åtgärder görs. Det kommer vi också att informera mer om inom kort.

Vi vill önska er alla en god fortsättning och ett riktigt Gott Nytt År! Väl mött 2017 pigga och fräscha och med fulladdade batterier.