HIGH END MEDIA GROUP AB VÄXER MED EN NY ANSTÄLLD

Roberth BergstrandHigh End Media Groups verksamhet har sedan start haft en stadig tillväxt tack vare sambanden med våra kundklientel. Vi har därav haft behovet av att nyrekrytera ytterligare kompetens till företaget för att fortsatt leverera High End-tjänster. Efter en ganska omfattande rekryteringsprocess med massvis av sökande och många anställningsintervjuer valde vi den som stack ut lite extra rent kompetensmässigt och som vi också vet både är ambitiös, sympatisk och som sätter kundernas leverans i första rummet.

Vår senaste nyrekrytering är med andra ord en tidigare kollega och vän som vi har haft ett utmärkt samarbete med innan och som vi verkligen vet lever upp till vårt företags amitioner, mål, visioner och kultur. Han heter Roberth Bergstrand och kommer att stärka upp hela vår SEM-avdelning med sina breda spetskompetenser bland digital marknadsföring inom sökmotormarknadsföring och sociala medier, samt analysförmåga.

Roberth har även erfarenheter från flera stora svenska varumärken inom både B2C och B2B både nationellt och internationellt där han har uppvisat bra avkastning för både e-handlare och tjänsteföretag. Dessa kunskaper och erfarenheter är något som kommer att tillföra ett stort mervärde för våra befintliga och kommande kunder.

”Det är otroligt roligt att återigen få samarbeta tillsammans med Sveriges bästa marknadsföringskonsulter. Jag ser mycket ljust på framtiden på både min personliga utveckling och High End Media Groups.” säger Roberth.

Vi är enormt glada för vår senaste rekrytering och hälsar Roberth varmt välkommen till oss på High End Media Group!