Utbildningar, flytt och härligt högt tempo på HEMG!

 

Så om ni undrar varför det kanske går fram en extra signal innan vi svarar i telefonen, eller om det tar någon extra minut innan vi svarar på mailen, så har ni svaret här nedan. ?

 

Snacka om intensiva men väldigt positiva och roliga veckor här på HEMG.

 

Förra veckan började vi åka till Jönköping igen för att hålla i den företagsinriktade SEO-utbildning på MIJ som haft några veckors sommaruppehåll.

Denna veckan började med en nystart av vår återkommande YH-utbildning från förra året ”E-Commerce Product manager” i Uddevalla, som gick igång idag. Inriktningen där är främst SEO, SEA, statistik och analys.

Tittar man i morgondagens kalender så startar vi igång två helt nya YH-utbildningar kring ”Webbteknik”, ”SEO och SEM” på Medieinstitutet i Göteborg som sträcker sig 14 veckor framåt i tiden. Dessutom är vi i full gång med förberedelse för vårt tredje år med ”Digital Consumer Relations” på YH här i Borås, med start om bara ett par veckor.

Torsdag och fredag ägnar vi oss åt att (äntligen) flytta till nya, fräscha och framförallt klart större lokaler med allt vad det innebär. Väldigt inspirerande men ändå ganska tidskrävande.

Vår nya adress från och med 1 september är Getängsvägen 28-30 i Borås (Brainforest tidigare lokaler). Titta gärna förbi när ni har vägarna förbi!

Som om detta inte var nog så har vi både i denna och förra veckan lanserat nya hemsidor och utvecklingslösningar åt kunder samt startat igång ett flertal nya spännande samarbeten med kunder vad gäller deras strategiska marknadsföring online. Mycket krut och stor arbetsinsats krävs i början för att investeringarna ska nå de estimerade målen vi gemensamt satt upp.

Som sagt. Varmt välkomna att svänga förbi på en fika när ni är i krokarna!

Kommentera