KUNDCASE

Börjes Skogs och Trädgårdstjänst

SEO & Google Ads

OM KUND

Lokal arborist

Börjes Skogs & Trädgårdstjänst är en lokal arborist som bedriver sin verksamhet i Borås med omnejd där han erbjuder arboristtjänster såsom trädfällning, stubbfräsning och övriga trädgårdstjänster.

Börjes Skogs & Trädgårdstjänst

UPPDRAG

Synas i mängden

Börje har hemsidan börjesträdfällning.se där vi arbetar med SEO och Google Ads. Det huvudsakliga målet med dessa tjänster är att få fler bokningar via hemsidan. Detta gör vi genom “on page” och “off page” SEO för att öka synligheten för hemsidan på sökmotorerna. Genom optimering och uppföljning av den betalda annonseringen strävar vi hela tiden efter att öka antalet bokningar gentemot föregående år. Vi har ett nära samarbete med kund och följer månadsvis upp arbetet så att kund är medveten om vad vi genomför för åtgärder samt status på antalet konverteringar.

RESULTAT

Strålande siffror

Ads och seo

17 maj 2021 började vi arbeta med kund. Sedan dess har den organiska trafiken ökat med ca 94% och antalet bokningsförfrågningar från det organiska söket med 122%. Den betalda annonseringen har också gett fina siffror som har gett oss 99st bokningsförfrågningar sedan start. 

Vill du också öka din synlighet online?

Kontakta oss så hjälper vi dig.

/