fbpx
Visa upp din produkter direkt bland sökresultatet

Google Shopping

Kom igång med Google Shopping

Med Google Shopping kan du öka din försäljning på ett kostnadseffektivt sätt. Vi på High End Media Group hjälper till att optimera din feed till en standard som Google kräver, så att du placerar dig med rätt annons, till rätt pris, med rätt text och i rätt produktgrupp. Kombinerat med en Remarketingkampanj så kan annonserna följa besökaren och visa upp snygga, relevanta och framför allt dynamiska annonser.

Det kan vara så att du har en bra försäljning på din webbplats eller vill öka din försäljning. Då är Google Shopping idag ett bra och kostnadseffektivt komplement till andra marknadsföringsverktyg. Med den här typen av marknadsföring kan du visa dina produktannonser med bilder bredvid sökresultatet på Google.

google shopping

Product Listing Ads

Du kan alltså visa vilka produkter du har som är likadana eller liknande till de som skrivits in i sökrutan. Konsumenten kan då lätt göra en prisjämförelse mellan dig och andra. Google Shopping blir därmed ett digitalt skyltfönster och i likhet med Google Ads så kostar det dig något enbart om någon klickar på annonsen men som också ökar din synlighet ytterligare.

Söker du hjälp med annonsering och förbättrad ROI?

Eller vill du frigöra dig tid som du kan lägga på annat? Kom igång med att annonsera med dina produkter direkt bland Googles sökresultat och öka dina förutsättningar till försäljning redan idag.