Locka tillbaka tidigare besökare

Remarketing i Googles displaynätverk

Kom igång med Remarketing

Remarketing kan vara det avgörande för om dina besökare blir kunder. Vi på High End Media Group erbjuder dig därför vår expertis på remarketing, och hjälper dig öka din försäljning.

Remarketing eller retargeting som några säger, använder du för de besökare som har varit inne på din webbplats och återvänder. Vissa kunder bestämmer sig inte med detsamma, en del vill tänka en gång till och andra vill helt enkelt se vad du har att erbjuda.

Visst vore det då bra att ge dem en möjlighet att påminnas om vad du har att erbjuda. En potentiell kund som har besökt din sida har ett intresse av vad du har att erbjuda och ett extra erbjudande via annonsnätverk som Googles displayannonser kan vara det som gör skillnaden till ett köpbeslut.

remarketing

Dynamisk remarketing

Dynamisk remarketing är samma sak som det som nämns ovan, men med skillnaden att annonserna anpassas dynamiskt. Det hela är beroende på vilka produkter och tjänster som besökaren har varit inne på samt vilket erbjudande som har visats.

Exempelvis kan det vara att en kund har tittat på en produkt, är inne i köp-/beslutsprocessen, men avbryter när fraktkostnaden framkommer. Då kan det vara passande att ha ett erbjudande som dyker upp som säger ”fri frakt inom 7 dagar” för att locka tillbaka kund till avslut.

Behöver du hjälp med remarketing?

Kom igång med att rikta bildannonser mot tidigare besökare av din hemsida för att locka tillbaka dem och förhoppningsvis få ett avslut på affären.