Den mest använda plattformen för hemsidor

Ny hemsida med Wordpress

Dags för en ny hemsida?

Oavsett om ni saknar en hemsida sen tidigare eller behöver en ny modern hemsida som har fokus på att driva fler affärer, samtidigt som den är användarvänlig så är vi din rätta partner. Hur ser din hemsida ut? Är den lättanvänd, snabb och tillverkad efter alla sökmotorers regler?

Med en ny hemsida i WordPress får du en hemsida som är världens mest använda och troligen även världens mest utvecklade plattform. Dessutom är Wordpress byggt med s.k open source (öppen källkod) så hemsidan är fullt utvecklingsbar och det finns en enormt stor grupp av duktiga Wordpressutvecklare – inte bara i Sverige utan även runt om i hela världen. Det gör Wordpressplattformen till en säker och trygg investering sett till utvecklingstakt och fortlevnad och anledningen till vårt val av hemsideplattform vi bygger åt kunderna.

Genom Wordpress så bygger vi väldesignade, lättskötta, responsiva och strukturrätta hemsidor som är sökmotorförberedda. Designen och funktionerna på sidan kan se likadant ut rent användarvänligt och utseendemässigt, men med rätt byggd struktur så berättar vi för sökmotorerna vad som är viktigt för dig att synas på Google har massvis med algoritmer (faktorer) för att en sida ska rankas bättre än andra och det är enormt viktigt att dessa följs, något vi säkerhetsställer utifrån många års erfarenhet och kompetens.

Har du en webbshop eller funderar du på att starta en? Ingen fara, vi kan koppla på WooCommerce till din wordpressida och du får en bra handelsplattform där olika typer av betallösningar kan användas. 

Om vi samtidigt genomför en enkel koppling till Google Analytics så kan vi på High End Media Group ge dig löpande och dagsfärsk statistik över besökarantal, besökarbetenden och andra intressanta faktorer.

Vill du dessutom nå ut med din sida så att så många som möjligt kan ta del av den, så erbjuder vi flertalet andra prisvärda marknadsföringstjänster som är kopplade till din hemsida.

Byggd för framtiden

Låt oss skapa en sökmotorvänlig hemsida med tydliga Call-to-actions för att driva fler affärer. Självklart är den också responsiv för att dina besökare oavsett enhet ska få den bästa upplevelsen.

Användarvänlig

UX (User Experience) är bland det viktigaste med hemsidor nu för tiden. Dels för att Google premierar det, men även för att besökaren lätt ska kunna navigera på hemsidan och hitta vad de söker. En genomtänkt och besökaranpassad uppbyggnadsstrategi är därför något vi förordar och starkt rekommenderar.

användarvänlig hemsida
Responsiv design

Oavsett om besökaren har hittat din hemsida via en mobil, surfplatta eller datorn ska de få den optimala upplevelsen av sitt besök. Dessutom anser vi det som viktigt att all viktig information ska tas med och synas i respektive enhet, medans mindre viktig information kan förbises på mobiler t.ex. Av de enkla anledningarna använder vi alltid teman som vi testat innan och som vi vet fungerar på alla enheter.

responsiv
Förutsättningar för bra placeringar

Eftersom vår kärnverksamhet är sökmotoroptimering så har vi alltid det i bakhuvudet när vi skapar en ny hemsida från grunden. Google har många regler och riktlinjer på hur en hemsida ska fungera (som konstant förändras). Det är av största vikt att anpassa sin sida till det för att få så bra förutsättningar som möjligt för driva organisk trafik. Designen behöver dock inte påverkas om man gör det på rätt sätt.

Bra placeringar
Konverteringsvänlig

Självklart är huvudsyftet med en ny hemsida att driva fler affärer, men det kan även vara att göra budskapen och erbjudanden tydligare på sidan så att du besparar dig många timmar på förklarande telefonsamtal och mail. Därför skapar vi hemsidor med tydliga Call-to-actions för att uppmana trafiken att genomföra önskad handling på hemsidan.

Din nya hemsida väntar på dig

En vacker hemsida som har förutsättningarna för att driva fler besök och affärer.

Din hemsida behöver snabbt attrahera dess besökare – för att lyckas med det behöver man en fräsch hemsida som motsvarar förväntningarna på en modern sajt. Den behöver också vara enkel för besökarna att navigera sig på och förstå.

Användarvänlig hemsida

Med oss på High End Media Group får du hjälp att bygga din hemsida eller till exempel mobilanpassa den. Detta inkluderar 10 rubriksidor med underrubriker, bilder, erbjudanden eller vad du nu vill ha utformat. Det är ett viktigt då 50% av alla webbsökningar idag görs via smartphones och iPads, och 75% av de som har en smartphone surfar och läser sin e-post dagligen.

Varför just Wordpress?

Några av fördelarna med en responsiv webbdesign i jämförelse med en mobilvänlig hemsida;

⦁   Designen på din hemsida anpassas efter besökarens skärmupplösning. Med andra ord så fungerar den i alla plattformar oavsett hur man surfar dit.
⦁   Den blir snyggare och mer lättnavigerad.
⦁   Den får med all viktig information från den ”vanliga” webbplatsen. Det kallas att hemsidan speglas vilket ”mobilvänliga sidor” inte gör. De väljs oftast bort, vilket gör att uppdateringar måste genomföras två gånger istället för en.
⦁   Eftersom det manuella jobbet bara behöver göras en gång så blir även hanteringen av ny information av uppdateringar betydligt snabbare och sparar mycket tid, som med fördel kan läggas på andra viktigare uppgifter.

Genom WordPress/WooCommerce skapar vi hemsidor som är väldesignade, lättskötta, responsiva och strukturrätta. Allt för att du ska få rätt besökare och bättre affärsresultat.

Vi har höga krav på våra hemsidor

När en ny sida ska byggas skapar vi alltid utkast som kund får godkänna. Därefter sätter vi igång med produktionen som alltid byggs på en utvecklingsmiljö utan påverkan från den befintliga. På så sätt kan vem som helst och när som helst kan följa hela uppbyggnadsförloppet.

Det minimerar eller eliminerar eventuella missförstånd både design- och strukturmässigt samt att kund bättre kan vara delaktig i processen om det önskas. Text- och bildmaterial förser kund oss med som vi sedan implementerar på er sidan.

De här plattformarna utvecklas tillsammans med SEO-teknikerna på High End Media Group för att underlätta marknadsföring och optimering mot sökmotorerna.

I vårt paket ingår också designförslag och en startworkshop av systemet. När hemsidan är publicerad och den gamla sidan är ompekad så ägs den därefter helt av er som kund utan några efterföljande kostnader. Vill ni ha eventuell support, stöd, skötsel, utveckling och hosting etc. av hemsidan fortsättningsvis, så tillhandahåller vi självklart detta också åt er för en mindre årskostnad.

Enkelt att använda

Ett enkelt gränssnitt som ger dig full kontroll över att lägga till nytt innehåll, produkter och bilder.

Perfekt för e-handel

Med Woocommerce får du en snygg e-handel som accepterar alla stora betalningsmetoder och är skalbar efter dina önskemål.

Responsiv design

Fler och fler föredrar sin mobil före dator. Din hemsida kommer att se grym ut på alla enheter – både stora och små.

Kom igång med en hemsida

Det är otroligt viktigt att ha en hemsida för alla moderna företag – det fungerar både som ett skyltfönster, visitkort och som en säljare fast den arbetar 24/7. Vill du också samla din support, stöd och hosting hos en leverantör, då är High End Media Group det rätta valet för dig.