Ny hemsida i WordPress

Hur ser din hemsida ut? Uppfyller den alla krav? Är den lättanvänd, snabb och tillverkad efter alla konstens regler? Med en ny hemsida i WordPress får du en hemsida som tillhör världens mest spridda plattform som är i ständig utveckling. Genom att genomföra en enkel koppling till Google Analytics så kan vi på High End Media Group ge dig löpande statistik över besökarantal och andra faktorer. Vi erbjuder även andra prisvärda marknadsföringstjänster som är kopplade till din hemsida.

Med oss på High End Media Group får du hjälp att bygga din hemsida eller till exempel mobilanpassa den. Detta inkluderar 10 rubriksidor med underrubriker, bilder, erbjudanden eller vad du nu vill ha utformat. Det är ett viktigt då 50% av alla webbsökningar idag görs via smartphones och iPads, och 75% av de som har en smartphone surfar och läser sin e-post dagligen.

Några av fördelarna med en responsiv webbdesign i jämförelse med en mobilvänlig hemsida;

⦁ Designen på din hemsida anpassas efter besökarens skärmupplösning. Med andra ord så fungerar den i alla plattformar oavsett hur man surfar dit.
⦁ Den blir snyggare och mer lättnavigerad.
⦁ Den får med all viktig information från den ”vanliga” webbplatsen. Det kallas att hemsidan speglas vilket ”mobilvänliga sidor” inte gör. De väljs oftast bort, vilket gör att uppdateringar måste genomföras två gånger istället för en.
⦁ Eftersom det manuella jobbet bara behöver göras en gång så blir även hanteringen av ny information av uppdateringar betydligt snabbare och sparar mycket tid, som med fördel kan läggas på andra viktigare uppgifter.

Genom WordPress/WooCommerce skapar vi hemsidor som är väldesignade, lättskötta, responsiva och strukturrätta, och allt det för att du ska få rätt besökare och affärsresultat.

Din hemsida blir Google sökoptimerad och din webbshop publiceras inte förrän du är 100% nöjd. Vi arbetar med plattformar som WordPress och WooCommerce som är i något som kallas Open Source. De är snabba och enkla att arbeta i, och fungerar ungefär som att arbeta i Microsoft Word. De här plattformarna utvecklas tillsammans med SEO-teknikerna på High End Media Group för att underlätta marknadsföring och optimering mot sökmotorerna. I vårt paket ingår också designförslag och en startworkshop av systemet. Webbplatsen ägs sedan av dig och kostar inget det andra året. Vill du ha support, stöd och hosting av webbplatsen efter det så tillhandahåller vi det med glädje för en mindre årskostnad.

High End Media Group AB är ett företag med fokus på digital marknadsföring. Då vi besitter mer erfarenhet och rutin än de flesta företag i branschen, så blir det fel att kalla oss nykomlingar. Med säte i Borås erbjuder vi hjälp och rådgivning gällande det mesta inom digital marknadsföring såsom exempelvis sökmotoroptimering, Google Adwords och besökskonvertering.

Vår huvudsakliga mission är att leverera högklassiga tjänster inom digital marknadsföring till dig som företagare. Oavsett om du är e-handlare eller inte, så är vårt mål att du med vår hjälp skall göra fler och bättre affärer på Internet. Just affärsnyttan ligger i fokus i all vår leverans; målet är att vi båda ska tjäna på att göra affärer tillsammans.

Vill du veta mer om våra tjänster och vad vi skulle kunna göra för dig,
ring oss på 033-400 55 50.

Du hittar oss på Getängsvägen 14 i Borås.