Trafikanalys för digital marknadsföring

Oavsett vilka typer av kampanjer eller vilken typ av digital marknadsföring vi arbetar med, så ser vi trafikanalys som en central del i vårt arbete. Vår filosofi här på High End Media Group är att veta vad man har för mål är en klar fördel innan man sätter igång något arbete överhuvudtaget. Utan att ha analyserat olika situationer och konsekvenserna är risken stor att fel beslut tas. När det gäller ett företags webbnärvaro i allmänhet och dess hemsida i synnerhet finns det stora möjligheter att ta bra beslut eftersom det finns mycket statistik att utgå ifrån. Det är en av de stora fördelarna med att driva marknadsföringskampanjer på internet, alla aktiviteter går att mäta och följa upp med en trafikanalys.

High End Media Group erbjuder en omfattande analys av teknisk likväl som strategisk och taktisk art med syftet att stärka din hemsida på Internet.

Målet är att utgå utifrån dagens synlighet och antalet besökare för att ta fram åtgärder som förbättrar dessa variabler. Med vår trafikanalys få du hjälp att sätta ihop relevanta rapporter och definiera mål som kommer att föra din verksamhet framåt och optimera din internetnärvaro. Vi skapar filter på sidan som helt enkelt mäter det som du vill ha reda på. Exempel på mål och mätningar kan vara antal formulär, antal besökare från externa länkar, antal nedladdade PDF-filer, antal knapptryckningar och så vidare. Den statistik du får hjälper dig att tolka hemsidans effektivitet med rapporter antingen per månad eller per kvartal.

Arbetet börjar med att se vad för synlighet din hemsida har i nuläget och arbeta utifrån det. Vilka är besökarna, var kommer de ifrån och vad gör de på sidan? Vet vi det så kan vi lätt analysera hemsidans styrkor och svagheter, och därigenom komma fram till de beslut som bör tas för att hemsidan ska nå sin fulla potential.

En positionsanalys tittar på en hemsidas innehåll, tekniska uppbyggnad, struktur och design. Den andra nyttan med denna analys är att hitta verktyg för att öka trafiken till hemsidan. Målen blir att lägga fram åtgärder som berör;

⦁ Brister och möjligheter på internet i allmänhet och sökmotorer i synnerhet
⦁ Förbättra och förtydliga dialogen med hemsidans besökare
⦁ Effektivisera webbplatsen för ökad konvertering

High End Media Group AB är ett företag med fokus på digital marknadsföring. Då vi besitter mer erfarenhet och rutin än de flesta företag i branschen, så blir det fel att kalla oss nykomlingar. Med säte i Borås erbjuder vi hjälp och rådgivning gällande det mesta inom digital marknadsföring såsom exempelvis sökmotoroptimering, Google Adwords och besökskonvertering.

Vår huvudsakliga mission är att leverera högklassiga tjänster inom digital marknadsföring till dig som företagare. Oavsett om du är e-handlare eller inte, så är vårt mål att du med vår hjälp skall göra fler och bättre affärer på Internet. Just affärsnyttan ligger i fokus i all vår leverans; målet är att vi båda ska tjäna på att göra affärer tillsammans.

Vill du veta mer om våra tjänster och vad vi skulle kunna göra för dig,
ring oss på 033-400 55 50.

Du hittar oss på Getängsvägen 14 i Borås.