Google Adwords – Sökordsmarknadsföring (SEA)

Google Adwords är den absolut bästa marknadsföringskanalen om du snabbt vill nå ut med en kampanj till presumtiva kunder. Dina annonser kommer att visas på Google så fort någon letar efter just det som du erbjuder och det är endast när någon klickar på din annons som det kostar något. Google Adwords skulle därför kunna sägas vara en annonsform där du endast visas för de som är intresserade av dina produkter och endast betalar för dem som faktiskt VISAR intresse för just ditt erbjudande.logoaddwordsgroot-500x188

De omfattande och mätbara statistikrapporter vi får ut, använder vi till att hela tiden optimera kampanjerna så kostnadseffektivt som möjligt.

Det är en mätbar och flexibel annonsering, mätbar avkastning och varumärkesbyggande. Vi sätter upp såväl små som stora och helt unika kampanjer för er, där vi hjälper till att rubrik- och textsätta sökorden/sökfraserna för bästa effekt. En stor fördel med Adwords är att man med den enorma statistiken kan utvärdera vilka sökord som kunderna verkligen söker på, vilka sökord som är mest relevanta att synas på och vilka som är mest konverterande och kostnadseffektiva.

High End Media Group AB är ett företag med fokus på digital marknadsföring. Då vi besitter mer erfarenhet och rutin än de flesta företag i branschen, så blir det fel att kalla oss nykomlingar. Med säte i Borås erbjuder vi hjälp och rådgivning gällande det mesta inom digital marknadsföring såsom exempelvis sökmotoroptimering, Google Adwords och besökskonvertering.

Vår huvudsakliga mission är att leverera högklassiga tjänster inom digital marknadsföring till dig som företagare. Oavsett om du är e-handlare eller inte, så är vårt mål att du med vår hjälp skall göra fler och bättre affärer på Internet. Just affärsnyttan ligger i fokus i all vår leverans; målet är att vi båda ska tjäna på att göra affärer tillsammans.

Vill du veta mer om våra tjänster och vad vi skulle kunna göra för dig,
ring oss på 033-400 55 50.

Du hittar oss på Getängsvägen 14 i Borås.