Google My Business & kartsök

Varje dag söks det över 50 miljoner gånger på Svenska Google. Det är med andra ord stor fördel för ett företag att synas på Google när någon söker efter de varor och tjänster som erbjuds. Google arbetar kontinuerligt med att hitta sätt för att företag ska använda sig av deras sociala nätverk, för att därigenom få fler affärer.

Vi på High End Media Group har stor erfarenhet av Google My Business, erfarenhet vi använder när vi hjälper dig och ditt företag med marknadsföring.

Google My Business är en av den mest prisvärda tjänsterna för att synas på Googles förstasida. Till exempel när en kund söker på maskiner i Malmöområdet så visas företagen som har ett GLFC (Google Lokalt FöretagsCenter) med information, karta osv. GLFC är synlig i ett område upp till 150 km radie från där användaren söker. Uppgifter som kan läggas in är företagets namn, logotyp, gatuadress, e-post, öppettider och annan matnyttig information. I dagsläget är GLFC även mobilanpassat så det är lätt att navigera sig via sin mobil.

High End Media Group AB är ett företag med fokus på digital marknadsföring. Då vi besitter mer erfarenhet och rutin än de flesta företag i branschen, så blir det fel att kalla oss nykomlingar. Med säte i Borås erbjuder vi hjälp och rådgivning gällande det mesta inom digital marknadsföring såsom exempelvis sökmotoroptimering, Google Adwords och besökskonvertering.

Vår huvudsakliga mission är att leverera högklassiga tjänster inom digital marknadsföring till dig som företagare. Oavsett om du är e-handlare eller inte, så är vårt mål att du med vår hjälp skall göra fler och bättre affärer på Internet. Just affärsnyttan ligger i fokus i all vår leverans; målet är att vi båda ska tjäna på att göra affärer tillsammans.

Vill du veta mer om våra tjänster och vad vi skulle kunna göra för dig,
ring oss på 033-400 55 50.

Du hittar oss på Getängsvägen 14 i Borås.