Google Shopping – Product Listings

Med Google Shopping kan du öka din försäljning på ett kostnadseffektivt sätt. Vi på High End Media Group hjälper till att optimera din feed till en standard som Google kräver, så att du placerar dig med rätt annons, till rätt pris, med rätt text och i rätt produktgrupp. Kombinerat med en Remarketingkampanj så kan annonserna följa besökaren och visa upp snygga, relevanta och framför allt dynamiska annonser.

Det kan vara så att du har en bra försäljning på din webbplats eller vill öka din försäljning. Då är Google Shopping idag ett bra och kostnadseffektivt komplement till andra marknadsföringsverktyg. Med den här typen av marknadsföring kan d visa dina produktannonser med bilder bredvid sökresultatet på Google. Du kan alltså visa vilka produkter du har som är likadana eller liknande till de som skrivits in i sökrutan. Konsumenten kan då lätt göra en prisjämförelse mellan dig och andra. Google Shopping blir därmed ett digitalt skyltfönster och i likhet med Google Adwords så kostar det dig något enbart om någon klickar på annonsen men som också ökar din synlighet ytterligare.

High End Media Group AB är ett företag med fokus på digital marknadsföring. Då vi besitter mer erfarenhet och rutin än de flesta företag i branschen, så blir det fel att kalla oss nykomlingar. Med säte i Borås erbjuder vi hjälp och rådgivning gällande det mesta inom digital marknadsföring såsom exempelvis sökmotoroptimering, Google Adwords och besökskonvertering.

Vår huvudsakliga mission är att leverera högklassiga tjänster inom digital marknadsföring till dig som företagare. Oavsett om du är e-handlare eller inte, så är vårt mål att du med vår hjälp skall göra fler och bättre affärer på Internet. Just affärsnyttan ligger i fokus i all vår leverans; målet är att vi båda ska tjäna på att göra affärer tillsammans. ”Vi är vad vi heter”!

Vill du veta mer om våra tjänster och vad vi skulle kunna göra för dig, ring oss på 033-400 55 50.

Du hittar oss på Getängsvägen 14 i Borås.