Remarketing i Googles och de sociala nätverken

Remarketing kan vara det avgörande för om dina besökare blir kunder. Vi på High End Media Group erbjuder dig därför vår expertis på remarketing, och hjälper dig öka din försäljning.

Remarketing använder du för de besökare som har varit inne på din webbplats och återvänder. Vissa kunder bestämmer sig inte meddetsamma, en del vill tänka en gång till och en tredje grupp vill helt enkelt se vad du har att erbjuda. Visst vore det då bra att ge dem en möjlighet att påminnas om vad du har att erbjuda. En potentiell kund som har besökt din sida har ett intresse av vad du har att erbjuda och ett extra erbjudande via annonsnätverk som Googles displayannonser kan vara det som får det att komma till ett köpbeslut.

Dynamisk remarketing är samma sak som det som nämns ovan med skillnaden att annonserna anpassas dynamiskt. Det hela är beroende på vilka produkter och tjänster som besökaren har varit inne på samt vilket erbjudande som har visats. Exempelvis kan det vara att en kund har tittat på en produkt, är inne i köp-/beslutsprocessen, men avbryter när fraktkostnaden framkommer. Då kan det vara passande att ha ett erbjudande som dyker upp som säger ”fri frakt inom 7 dagar” för att locka tillbaka kund till avslut.

High End Media Group AB är ett företag med fokus på digital marknadsföring. Då vi besitter mer erfarenhet och rutin än de flesta företag i branschen, så blir det fel att kalla oss nykomlingar. Med säte i Borås erbjuder vi hjälp och rådgivning gällande det mesta inom digital marknadsföring såsom exempelvis sökmotoroptimering, Google Adwords och besökskonvertering.

Vår huvudsakliga mission är att leverera högklassiga tjänster inom digital marknadsföring till dig som företagare. Oavsett om du är e-handlare eller inte, så är vårt mål att du med vår hjälp skall göra fler och bättre affärer på Internet. Just affärsnyttan ligger i fokus i all vår leverans; målet är att vi båda ska tjäna på att göra affärer tillsammans.

Vill du veta mer om våra tjänster och vad vi skulle kunna göra för dig,
ring oss på 033-400 55 50.

Du hittar oss på Getängsvägen 14 i Borås.