Peter Harrysson

KAM / Digital Marketing Strategist

Biografi

Peter Harrysson har många års erfarenhet av att vara projektledare och Key Account Manager. Hans största tillgång förutom sin enormt breda kompetens, är att han är en väldigt vass affärsutvecklare som levererar enligt uppsatta mål och oftast även över dem. En nyckel till framgång är att leverera lösningarna på utsatt tid så att insatserna får möjlighet att verka och ge mesta möjliga effekt. “Strategin kan ändras men inte säsongerna”.

Han har extensiv kompetens av att både starta, driva och styra företag och han brinner för problemlösningar och branschutveckling. Enligt Peter är, förutom den information kunden ger, hans egna kunskapsinvesteringar A och O för att kunna rådgöra kund på bästa sätt. De skaffar han sig genom mycket branschstudier, omvärldsbevakningar och att flitigt attendera både framtidsevent och seminarier.

Med ett stort och brett kontaktnät har han verktygen för att lösa de utmaningar han ställs inför. Att leverera rätt lösningar och genom väl genomtänkta strategier som genererar ROI och avkastning för kund, är det som driver Peter Harrysson. Hans motto är: “en affär är bara bra när alla parter är nöjda”!

 

Digital marknadsföringserfarenhet: KAM/PL/Affärsutveckling – 9 år