Sociala publiceringar – Copywriting

Webbredaktör – Copywriting (Hemsida/Pressrelease)

High End Media Group erbjuder kompetent copywriting där du får texter till nya och befintliga hemsidor/webbplatser skapade av copywriter, i erbjudandet ingår även driftsskötsel.

Utöver texter till nya och befintliga hemsidor/webbplatser utförs också SEO-copy. Texterna på din hemsida blir då anpassad efter de sökord och sökfraser som gör att du syns på bästa sätt och gör flest affärer.

Webbredaktör – Copywriting (Sociala Medier)

High End Media Group erbjuder kompetent copywriting där copywriter sätter dina texter vad det gäller uppdateringar, kampanjer, nyheter, lanseringar och dylikt. Tillsammans bestämmer vi ett lämpligt intervall av antal gånger per år som texter, bilder och kampanjer ska publiceras. Vi har även ett par specialprodukter som kan skräddarsys åt dig. Vad det gäller internet och synbarhet så fixar vi det mesta åt dig.

High End Media Group AB är ett företag med fokus på digital marknadsföring. Då vi besitter mer erfarenhet och rutin än de flesta företag i branschen, så blir det fel att kalla oss nykomlingar. Med säte i Borås erbjuder vi hjälp och rådgivning gällande det mesta inom digital marknadsföring såsom exempelvis sökmotoroptimering, Google Adwords och besökskonvertering.

Vår huvudsakliga mission är att leverera högklassiga tjänster inom digital marknadsföring till dig som företagare. Oavsett om du är e-handlare eller inte, så är vårt mål att du med vår hjälp skall göra fler och bättre affärer på Internet. Just affärsnyttan ligger i fokus i all vår leverans; målet är att vi båda ska tjäna på att göra affärer tillsammans. ”Vi är vad vi heter”!

Vill du veta mer om våra tjänster och vad vi skulle kunna göra för dig, ring oss på 033-400 55 50.

Du hittar oss på Getängsvägen 14 i Borås.