Marknadsföring på Facebook

Då Facebook är ett av världens mest använda sociala medier, är marknadsföring på Facebook något som varje företag bör sikta på.

Vi på High End Media Group lägger upp designade Facebooksidor för företag, vi lägger upp konton, bilder, innehåll och ett antal inlägg. Vi sköter allt löpande arbete under testperioden och stämmer sedan av med dig om eventuell fortsättning. Vi skapar även Facebookkampanjer som man kan jämföra med Google Adwords, bara att man kan rikta den mer mot din målgrupp.

Varför marknadsföring på Facebook?

Över hälften av alla svenskar finns på Facebook och när du väl befinner dig där som företag har du ett kostnadseffektivt verktyg för att nå ut till dina kunder. Det kräver dock aktiva och relevanta uppdateringar, och det kan vi göra åt dig i form av copywriting.

High End Media Group AB är ett företag med fokus på digital marknadsföring. Då vi besitter mer erfarenhet och rutin än de flesta företag i branschen, så blir det fel att kalla oss nykomlingar. Med säte i Borås erbjuder vi hjälp och rådgivning gällande det mesta inom digital marknadsföring såsom exempelvis sökmotoroptimering, Google Adwords och besökskonvertering.

Vår huvudsakliga mission är att leverera högklassiga tjänster inom digital marknadsföring till dig som företagare. Oavsett om du är e-handlare eller inte, så är vårt mål att du med vår hjälp skall göra fler och bättre affärer på Internet. Just affärsnyttan ligger i fokus i all vår leverans; målet är att vi båda ska tjäna på att göra affärer tillsammans. ”Vi är vad vi heter”!

Vill du veta mer om våra tjänster och vad vi skulle kunna göra för dig, ring oss på 033-400 55 50.

Du hittar du oss på Getängsvägen 14 i Borås.