High End Media Group AB växer och behöver förstärkning

High End Media Group AB vill nu anställa någon som har ambitionen att tillhöra de allra bästa inom digital marknadsföring!

High End Media Group AB är ett snabbväxande företag som står för seriös och kvalitativ leverans, långsiktiga affärsrelationer där kund med råge ska kunna räkna hem sin investering. Vi lever efter mottot ”vi är vad vi heter”.sökmotoroptimering,seo,ppc,adwords

Du kanske känner att du har fastnat på en byrå där du aldrig får ta större ansvar eller växa och utvecklas genom egna initiativ och egna idéer? På High End Media Group AB kommer du få en fri roll med mycket ansvar och stora möjligheter att påverka hur din arbetsdag ser ut.

High End Media Group AB har grundats av några av landets mest erfarna och vassaste inom digital marknadsföring som kommer kunna ge dig stöd, råd och möjligheter att lära dig nya saker och hänga med inom det senaste i branschen.

Huvudsakligen kommer du att jobba som ansvarig för ett fåtal större och välkända kunder varav en håller på att lansera e-handel i ett stort antal länder i Europa. Uppdraget handlar om att driva trafik till kundernas sajter genom att jobba med sökmotoroptimering (SEO), sökordsannonsering (SEA) och sociala medier men även att kunna knyta an till andra kanaler (även icke digitala) samt analysera helheten.

Vi tror att du älskar att jobba med SEO och att du behärskar Google Analytics, Google Search Console, Excel mycket väl och har jobbat i branschen ett par år. Du ska också ha kunskaper i HTML samt viss förståelse för server side script språk som PHP. Du behärskar också Svenska och Engelska både i tal och skrift och har lätt för att uttrycka dig.

Det är meriterande om du kan webbdesign och/eller har Google Adwords-certifiering samt behärskar ytterligare ett språk förutom Svenska och Engelska.

Du som vill jobba i ett härligt och framåt gäng med väldigt högt i tak och känner dig träffad av denna annonsen eller kanske känner någon som du tror passar in hör av dig till oss. Ansökan sker skriftligen via rekrytering@highendmedia.se.