EN BYRÅ FÖR ALLA DINA DIGITALA MARKNADSFÖRINGSBEHOV

Google Partner

Specialister på SEO

Anpassad lösning

Öka din synlighet

Varför behöver ditt företag digital marknadsföring?

Vikten av digital marknadsföring för företag nu för tiden går inte att överbetona i vårt digitala samhälle. Med en stark närvaro på internet når du ut till personer som redan söker efter dina sorters tjänster och produkter. Därför är det otroligt viktigt med en noga planerad digital marknadsstrategi – som omfattar allt från SEO, betalda annonser och sociala medier. Att förstärka sin synlighet hjälper självklart också till att förbättra er varumärkeskännedom.

High End Media har ett brett utbud av tjänster inom digital marknadsföring med specialister inom vardera område – för att kunna leverera det som våra kunder behöver.

+100 ÅRS SAMLAD ERFARENHET INOM DIGITAL MARKNADSFÖRING

Öka din hemsidas synlighet – Bland över 1 miljard hemsidor på nätet

Hur vi kan hjälpa dig med att uppnå dina mål?

   Vi är Google Partner
   Sammansvetsat och effektivt team
   Efterforskar tusentals sökord
   Noggranna konkurrensanalyser

   Experter inom olika områden
   Anpassade helhetslösningar
   Transparent rapportering
   Lång branscherfarenhet

Öka den organiska trafiken

SEO är en långsiktig investering som kommer att hjälpa din hemsida att driva mer trafik på längre sikt. Du når effektivt ut till kunder som vet vad de vill ha, men som inte vet vem som tillhandahåller produkten eller tjänsten.

På i stort sett varenda hemsida som du besöker nu för tiden är Googles sökmotor den absolut största trafikkällan – den driver inte bara stora mängder trafik, utan också de mest relevanta besöken. Någon gör en sökning och upptäcker din hemsida och börjar engagera sig i ditt innehåll.

Bra placeringar

Kom förbi på en kopp kaffe

Vi tar gärna ett förutsättningslöst möte över en kopp kaffe tillsammans med dig
för att reda ut vad just ditt företag behöver och kan göra för att lyckas på nätet.

Annonsera på sökmotorer eller sociala medier

Lyckad digital marknadsföring handlar främst att veta om vad som fungerar - och vid vilket tillfälle.

Med betald annonsering får man omedelbart synlighet och kan börja driva relevant trafik som är intresserad av den sortens tjänster eller produkter som man erbjuder. Dock kan lönsamheten minskas markant om man inte har tillräckligt med erfarenhet eller är oförsiktig.

Ta till vara på den befintliga trafiken

Att investera i att öka sin konverteringsfrekvens på hemsidan brukar vara ytterst lönsamt – Låt säga att man har en e-handel med 2% i konverteringsfrekvens, om man skulle öka den till 4% så dubblar man sina intäkter.

Rapport

Har den befintliga hemsidan blivit omodern?

Internet växer så att det knakar och i samband med det blir vi som användare mer och mer bortskämda. Sidor som inte är snabba, tilltalande och lättnavigerade lämnar vi inom bara ett par sekunder. Vi vet vikten av att ha en användarvänlig (UX) och modern hemsida och skapar därav alltid optimala förutsättningar för att hemsidan ska få god synlighet på Google samtidigt som den skall ta emot besökare på bästa sätt.

Kontakta oss för en kostnadsfri nulägesanalys

Tveka inte på att kontakta oss oavsett om du vet vad ni behöver eller vid de tillfällen ni behöver rådgivning för att kunna ta nästa steg i den digitala världen.