Hur fungerar digital marknadsföring?

digital marknadsföring kundresa

Våra tjänster

Digital marknadsföring

Attrahera nya kunder
och öka er trafik

Exempel på åtgärder:

Blogg
Annonsering
Sociala Medier
Sökord
Webbsida

Skapa innehåll som engagerar besökare

Exempel på åtgärder:

Call-to-action
Landningssidor
Formulär
Kontakta oss

Konvertera besökare
till nya kunder

Exempel på åtgärder:

Nyhetsbrev
Erbjudanden

Vårda dina kunder så de blir lojala ambassadörer

Exempel på åtgärder:

Sociala Medier
Kundutskick

Varför behöver ditt företag digital marknadsföring?

Vikten av digital marknadsföring för företag går inte att överbetona i vårt digitala samhälle. Därför är det otroligt viktigt med en noga planerad digital marknadsstrategi – som omfattar allt från SEO, en användarvänlig hemsida, betalda annonser och synlighet på sociala medier. Du måste synas där dina kunder finns. Förstärker du din synlighet online förstärker du även ditt företags varumärkeskännedom.

High End Media har ett brett utbud av tjänster inom digital marknadsföring med specialister inom vardera område – för att kunna leverera det som våra kunder behöver. Vi får dig att synas online.

Tillsammans är vi

12st

drivna medarbetare.

Tillsammans har vi över

100+

års erfarenhet.

Våra tjänster

Digital marknadsföring

Webb & E-handel

En hemsida är företagets ansikte utåt, därför är det viktigt att den visar upp företaget från sin bästa sida. Vi bygger väldesignade och lättskötta hemsidor i WordPress, utefter dina önskemål. Vi ser till att hemsidan är lättnavigerad och optimerad för att nå de mål som du har med hemsidan, till exempel att det för kunderna ska vara enkelt att boka eller hitta era kontaktuppgifter. 

Vi ser även till att hemsidan ur Googles ögon följer en teknisk struktur som gör att den även har potential att ranka högt i sökresultatet. Har du en webbshop eller vill starta en hjälper vi dig skapa en väl fungerande handelsplattform. 

Sökmotoroptimering

När en potentiell kund “googlar” efter vad ert företag erbjuder gäller det att visas så högt upp som möjligt i sökresultatet för att få kunden att klicka sig in på just din hemsida. För att ranka högt i sökresultatet på främst Google men även andra sökmotorer gäller det att hemsidan är sökmotoroptimerad. Vi hjälper dig med att sökmotoranpassa din hemsida. 

Betald annonsering på sökmotorer

För att öka företagets synlighet är betald annonsering på sökmotorer ett effektivt sätt att snabbt nå potentiella kunder. Hamna högt upp i sökresultatet på sökmotorer genom att synas med din annons när en kund söker efter ditt erbjudande. Display, shopping, video och remarketing-annonser är andra effektiva annonsmöjligheter som bör utnyttjas.

Sociala medier

På sociala medier finns det möjlighet att jobba med både organiskt innehåll och betald annonsering. Vi kan hjälpa dig att ta fram en strategi i hur du ska arbeta med ditt företags organiska synlighet i de sociala plattformar där er verksamhet bör vara aktiva. Vad för typ av inlägg ska du publicera, i vilken kanal och när?

Vi kan även hjälpa dig med den betalda annonseringen på Facebook, Instagram eller LinkedIn. Där vi sköter allt ifrån framtagning av annonsmaterial, målgruppsinriktning och löpande optimering för att nå full effekt av den betalda annonseringen.

AVEQIA
marknadsföringsmål

Hur kan vi hjälpa dig uppnå dina mål?

Vi hjälper dig att ta fram vilka digitala marknadsföringskanaler som är aktuella för ditt företag. Detta grundar sig i en noggrann analys av ditt företags erbjudande för att se vilka som är er huvudsakliga målgrupp, vad dessa är intresserade av och i vilka kanaler vi når dem. Beroende på vad du har för affärsmål anpassar vi er marknadsföringsplan för att den i högsta grad ska uppfylla dina verksamhetsmål.

Vi vill se dig lyckas! Tillsammans ökar vi värdet hos dina kunder, oavsett om det gäller att generera intäkter eller öka varumärkeskännedom.