Ny WordPress-hemsida

Världens mest använda plattform för hemsidor

Hemsida

WordPress är världens mest använda och troligen även världens mest utvecklade plattform. Dessutom är WordPress byggt med s.k open source (öppen källkod) så hemsidan är fullt utvecklingsbar. Det gör plattformen till en säker och trygg investering sett till utvecklingstakt och fortlevnad och anledningen till vårt val av hemsideplattform vi bygger åt kunderna.

Genom WordPress bygger vi väldesignade och lättskötta hemsidor efter dina önskemål. Vi ser också till att sidan är lättförstådd för sökmotorerna (och besökarna) genom att skapa en tydlig struktur. 

 

E-handel

Har du en webbshop eller funderar på att starta en? 

Vi kan koppla på WooCommerce till din wordpress-sida vilket ger dig en bra handelsplattform där olika typer av betallösningar kan användas. Plattformen är dessutom skalbar och kan därför växa tillsammans med dig och din verksamhet. 

 

Digital marknadsföring

Vi ser helheten inom digital marknadsföring

Vi är en digital marknadsföringsbyrå med spetskompetensen som du behöver för att ta din verksamhet till nya nivåer. Hos oss får du tillgång till ett gäng specialister inom allt ifrån SEO, E-handel, sociala medier och betald annonsering.

Att ta alla digitala marknadsföringskanaler i beaktning vid utvärdering av vart man bäst bör placera sin marknadsföringsinvestering ser vi som en självklarhet. Att anlita oss innebär alltså att du kan lämna din digitala marknadsföring i trygga händer.

Vad vi gör

Genom WordPress/Woocommerce skapar vi responsiva hemsidor som är enkla att sköta.

Uppstart

Vi samtalar med er gällande design, funktion och mål med webbplatsen. I samråd med er tar vi fram ett utkast som ni får godkänna. Vi börjar inte bygga hemsidan innan designen blivit godkänd. 

Produktion

Därefter sätter vi igång med produktionen (som byggs i en utvecklingsmiljö). På så sätt är det möjligt för er att vara delaktiga i hela processen. Hemsidan utvecklas i samråd med våra SEO-tekniker för att underlätta marknadsföring och sökmotoroptimering. 

Publicering

När hemsidan är publicerad så ägs den därefter helt av er som kund utan några efterföljande kostnader. I vårt paket ingår också en utbildning i gränssnittet så att ni kan administrera hemsidan själva om så önskas. 

Hosting

Vill ni ha support, skötsel, utveckling och hosting av hemsidan fortsättningsvis så tillhandahåller vi detta för en mindre årskostnad.

Varför en hemsida i WordPress?

  • Enkel att använda

  • Perfekt för e-handel

  • Responsiv design

  • Konverteringsvänlig
  •  
  •  

Våra övriga specialistområden

Vi brinner för att leverera högklassiga tjänster inom digital marknadsföring. Vårt mål är att du som kund ska få fler och bättre affärer online. När du anlitar oss får du tillgång till ett team med specialistkompetens på alla dessa områden:

Kom igång med en ny hemsida

Vi designar och skapar din webbplats. Vi erbjuder också support, stöd och hosting via oss. 

/