Microsoft Ads (fd. Bing Ads)

Betald annonsering på Bing för ökad synlighet i sökresultaten

Öka din synlighet på Microsoft Ads

Med Microsoft Advertising via Bing kan du få en högre konverteringsfrekvens och billigare klick än vad du får på Google. Bing har betydligt färre sökningsandelar än vad marknadsledande Google har men du har större möjlighet att få en hög Return-On-Investment, vilket självfallet är huvudsyftet med all annonsering!

Öka synligheten på Bing och driv rätt sorts trafik som faktiskt är intresserade av ditt erbjudande genom att exponera annonserna när någon söker efter det som ditt företag erbjuder.

Oavsett om du har ett Microsoft Ads-konto sedan tidigare som behöver optimeras och struktureras eller om vi ska hjälpa dig med uppstarten från grunden hjälper vi dig. 

Konverteringsoptimering
Digital marknadsföring

Vi ser helheten inom digital marknadsföring

Vi är en digital marknadsföringsbyrå med spetskompetensen som du behöver för att ta din verksamhet till nya nivåer. Hos oss får du tillgång till ett gäng specialister inom allt ifrån SEO, E-handel, sociala medier och betald annonsering.

Att ta alla digitala marknadsföringskanaler i beaktning vid utvärdering av vart man bäst bör placera sin marknadsföringsinvestering ser vi som en självklarhet. Att anlita oss innebär alltså att du kan lämna din digitala marknadsföring i trygga händer.

Om tjänsten

Analys

Utifrån affärsmålen analyserar vi vilka kampanjer som bör sättas upp för att nå önskat resultat med den betalda annonseringen på Bing.

Optimering

Oavsett vad för bransch ditt företag är verksam inom så skapar vi kampanjer med optimala förutsättningar för att kunna prestera väl. Vi optimerar kampanjerna löpande för att få ut bästa avkastning från annonseringen. Vi optimerar bland annat annonsinnehåll, målgrupper, sökfraser, budgivningsnivå och landningssidor.

Uppföljning

Genom att låta oss sköta din betalda annonsering på Bing kan du lita på att du får bästa resultat från dina kampanjer. Vi följer upp kampanjerna löpande och optimerar också dessa kontinuerligt.

Rapportering

Vi skickar dig en trafikrapport månadsvis. I rapporten går det att följa bland annat trafikutveckling, kostnader och konverteringar för Bing.

Vad är Microsoft Ads och Bing?

Bing är Microsofts egna sökmotor och den har 5–10% av marknadsandelarna bland sökmotorerna i Sverige. Annonseringen på sökmotorn Bing heter numera Microsoft Advertising.

Våra övriga specialistområden

Vi brinner för att leverera högklassiga tjänster inom digital marknadsföring. Vårt mål är att du som kund ska få fler och bättre affärer online. När du anlitar oss får du tillgång till ett team med specialistkompetens på alla dessa områden:

Kom igång med Microsoft Ads

Oavsett om du har befintliga kampanjer som du behöver hjälp med eller om du aldrig har provat Microsoft Ads, är vi redo att hjälpa dig!

/