Utbildning SEO & Google Ads

Lär dig hur du kan öka din synlighet på sökmotorer

SEO & Google Ads

Sökmarknadsföring (SEM) är en av de mest effektiva marknadsföringsformerna inom digital marknadsföring. Inom sökmarknadsföring kan vi erbjuda utbildning inom SEO (sökmotoroptimering) och Google Ads.

Med våra företagsanpassade utbildningar kan du själv bestämma vilka delar du vill att utbildningen ska innehålla. Du kan också bestämma hur omfattande utbildningen ska vara. Det kan vara allt från en kortare övergripande genomgång av er SEO eller era Google Ads till en mer omfattande kurs inom respektive område.

Att lära sig allt inom SEO eller Google Ads under en kortare kurs är omöjligt, men efter vår utbildning kan du bli bättre på att utvärdera din nuvarande status. Du kan också enklare vara med i diskussioner om strategier och mål med din leverantör av sökmotoroptimering eller Ads.

Att ha förståelse och kunskap om sökmotoroptimering och Google Ads gör det också enklare för er om ni ska köpa in tjänsterna från ett externt företag.

Utbildning sökmotoroptimering

Sökmotoroptimering är det arbete man utför för att anpassa webbplatsen efter Googles algoritmer för att komma högt upp bland sökresultaten. Genom att ha kunskap om SEO kan du få ett bättre SEO-tänk när du arbetar med webbplatsen.

Du kan själv bidra till sökmotoroptimeringen och få en större synlighet online. Den ökade synligheten leder till att ditt företag får fler affärsmöjligheter genom att hemsidan blir valbar i sökresultatet. Hemsidan får också mer relevant trafik eftersom du når de potentiella kunder som letar efter det som ditt företag har att erbjuda.

Fördelen med en väl genomförd SEO är att du är synlig alla dagar i veckan och alla timmar på dygnet, utan att du behöver betala för det.

Utbildning Google Ads

Google Ads är den betalda annonsering som Google erbjuder. Det finns många olika annonseringsmöjligheter på Google. Genom vår utbildning får du ökad kunskap om hur Google Ads fungerar och om vilka annonseringsmöjligheter du har. Du lär dig också hur du kan tänka angående strategier och mål.

Fördelen med att använda Google Ads är att du får en snabb synlighet online eftersom du hamnar högt upp i sökresultatet direkt. Du betalar endast när någon klickar på din annons. Hemsidan får också mer relevant trafik då du syns med din annons när någon aktivt söker efter just det du erbjuder.

Våra utbildningar

Google Analytics

SEO sökmotoroptimering

Sökmotoroptimering

SEM Google Ads

Google Ads

annonsering sociala medier

Sociala Medier

Digital marknadsföring

Vi ser helheten inom digital marknadsföring

Vi är en digital marknadsföringsbyrå med spetskompetensen som du behöver för att ta din verksamhet till nya nivåer. Hos oss får du tillgång till ett gäng specialister inom allt ifrån SEO, E-handel, sociala medier och betald annonsering.

Att ta alla digitala marknadsföringskanaler i beaktning vid utvärdering av vart man bäst bör placera sin marknadsföringsinvestering ser vi som en självklarhet. Att anlita oss innebär alltså att du kan lämna din digitala marknadsföring i trygga händer.

Kom igång med utbildning i SEO & Google Ads

/