Analys och strategi

Vi hjälper dig att förstå din data

Analys av statistik

Oavsett vilka typer av kampanjer eller vilken typ av digital marknadsföring vi arbetar med, så ser vi trafikanalys som en central del i vårt arbete. Vår filosofi här på High End Media Group är att det är en klar fördel att veta vad man har för mål innan man sätter igång något arbete överhuvudtaget. Utan att ha analyserat olika situationer och konsekvenserna är risken stor att fel beslut tas.

När det gäller ett företags webbnärvaro i allmänhet och dess hemsida i synnerhet finns det stora möjligheter att ta bra beslut eftersom det finns mycket statistik att utgå ifrån. Det är en av de stora fördelarna med att driva marknadsföringskampanjer på internet, all aktiviteter går att mäta och följa upp med en trafikanalys.

Analys
Digital strategi

Digital strategi

En digital strategi är en sammanställning av verksamhetens syfte med sin digitala kommunikation. En komplett strategi bör innehålla målsättningar, mätetal, budget, val av kanaler, tonalitet m.m

Ofta ingår denna som en del av andra dokument såsom webbstrategi eller en strategi för sociala medier.  Sannolikheten för en lyckad strategi ökar om denna är utformad för verksamheten och realistisk att följa. Det bör dessutom vara ett levande dokument som samspelar med övriga strategier.

Digital marknadsföring

Vi ser helheten inom digital marknadsföring

Vi är en digital marknadsföringsbyrå med spetskompetensen som du behöver för att ta din verksamhet till nya nivåer. Hos oss får du tillgång till ett gäng specialister inom allt ifrån SEO, E-handel, sociala medier och betald annonsering.

Att ta alla digitala marknadsföringskanaler i beaktning vid utvärdering av vart man bäst bör placera sin marknadsföringsinvestering ser vi som en självklarhet. Att anlita oss innebär alltså att du kan lämna din digitala marknadsföring i trygga händer.

Varför analysera data och bygga strategi?

  • Slå fast syftet med den digitala närvaron

  • Underlätta datadrivna beslut

  • Se brister och upptäcka möjligheter

  • Effektivisering av verksamheten

Behöver du hjälp med din digitala närvaro?

Vi arbetar hela tiden med att analysera statistik- allt för att kunna presentera lösningar på bekymmer.

/