Om oss

Vi är ett erfaret team som sammanlagt har över 40 års branscherfarenhet av digital marknadsföring. Vi själva ser oss som unga och hungriga samarbetspartners med stora ambitioner, medans våra affärskollegor och samarbetspartners tycker vi är erfarna och seriösa experter som är lätta att samarbeta med.

Tillsammans utgör vi en affärsdriven grupp som arbetar för att generera så bra resultat som möjligt per investerad krona. ”Delad glädje är dubbel glädje” är ett känt ordspråk som vi gärna har som riktlinje, så varför inte ha roligt på jobbet tillsammans?

Hör av dig till någon av våra duktiga medarbetare nedan. ”Vi är vad vi heter”!

 

Peter Harrysson – Key Account Manager/Digital Marketing Strategist

Peter Harrysson - High End MediaPeter Harrysson har stor erfarenhet av att vara projektledare och key account manager. Han är också en vass affärsutvecklare som levererar enligt uppsatta mål och oftast även över dem. Han har extensiv kompetens av att starta och styra företag, då bland annat det grossistföretag som han framgångsrikt skötte under många år. Med ett kontaktnät som är stort och brett har han verktygen för att lösa alla problem han ställs inför. Att leverera när du behöver något är det som driver Peter Harrysson.

Mobile: +46 (0)73 502 95 55
Direct: +46 (0)33 400 55 55
E-mail: peter.harrysson@highendmedia.se

 

 

Jonas Andersson – Key Account Manager/Digital Marketing Strategist

Jonas Andersson - High End MediaJonas Andersson har en diger erfarenhet av att driva försäljningsföretag och stor kompetens inom digital marknadsföring samt ett stort nätverk inom näringslivet. Hans erfarenheter av att vara KAM de senaste åren har gett honom en spets vad det gäller att kunna leverera exakt vad kunderna behöver. Med kompetens av e-handel och egenföretagande gör Jonas Andersson till en viktig kugge i ett väloljat affärsmaskineri.

Mobile: +46 (0)70 688 82 83
Direct: +46 (0)33 400 55 56
E-mail: jonas.andersson@highendmedia.se

 

 

Tomas Axelsson – Chief Technical Officer

Tomas Axelsson - High End Media

Tomas Axelsson har en oerhörd kunskap och kompetens vad det gäller webbutveckling som få i branschen kan mäta sig med. Han tog Multi Innovation Group (MIG) till nya höjder, och vet hur en framgångsrik och lyckad verksamhet ska byggas upp. De senaste åren har hans titel varit CTO där han har utvecklat verktyg, strategier och processer inom internetmarknadsföring. Om du vill ha en lönsam verksamhet nu och i framtiden så är det Tomas Axelsson som du vill ha vid din sida under den resan.

Mobile: +46 (0)70-361 19 93
Direct: +46 (0)33-400 55 58
E-mail: tomas.axelsson@highendmedia.se

 

 

Daniel Palmqvist – Senior SEO/PPC Technician/Consultant

Daniel Palmqvist - High End MediaDaniel Palmqvist har tekniska och analytiska erfarenheter som gör att han spelar i sin egen liga. Hans kunskaper inom onlinemarknadsföring och då speciellt SEO gör att du kan känna dig trygg i att allt kommer att utföras utifrån alla konstens regler. På Getupdated byggde han upp sin kompetens till att bli SEO-tekniker och gruppchef. Analysarbete tillhör också en av hans absoluta styrkor och han har god kunskap om olika analysverktyg som finns på dagens marknad. När du behöver tekniska lösningar och SEO-leverans i världsklass så har du Daniel Palmqvist.

Mobile: +46 (0)73-502 75 55
Direct: +46 (0)33-400 55 57
E-mail: daniel.palmqvist@highendmedia.se

 

 

Eric Holmgren – Senior PPC /Social Media Technician

Eric Holmgren - High End MediaEric Holmgren är en väldigt kompetent och erfaren tekniker vad gäller allt som har med digitala annonskampanjer att göra. Det är få som har bredare kunskap och öga när det kommer till kampanjanalyser och annonseringsstrategier. Eric arbetar efter att ge kunderna så hög avkastning som möjigt per investerad krona, vilket allt som oftast är det viktigaste när man investerar i marknadsföring. Det spelar ingen roll om det är Googles annonstjänster; Adwords (text), Display (bild), Shopping, Remarketing m.fl, eller om det gäller Facebook, LinkedIn, Instagram, Youtube och Twitter m.fl. Erics kunskapspaljett sträcker sig över samtliga kanaler.

Mobile: +46 (0)76-019 98 37
E-mail: eric.holmgren@highendmedia.se