Annonsera på Linkedin

Marknadsför ditt företag på världens största yrkesnätverk

LinkedIn

LinkedIn är det största sociala nätverket när det kommer till affärsmässiga relationer. Det är också den största plattformen för företag inom B2B att annonsera på.

Nå ut med ert företags budskap för att generera fler leads för er verksamhet – vi hjälper er med att ta fram intressant innehåll och rikta det mot rätt målgrupp. På LinkedIn kan vi driva kvalificerad trafik baserad på exempelvis specifika jobbtitlar, företagsstorlek eller bransch.

annonsering LinkedIn

Vad kan vi hjälpa er med?

Strategi

Vad är ert mål med LinkedIn? Att öka varumärkeskännedom, hitta nya medarbetare  eller nå potentiella leads? Vi hjälper er att fastslå målsättning och tar fram en strategi för hur ni ska arbeta med de organiska inläggen samt betalda annonseringen för att få ut maximal effekt av LinkedIn. 

Målgrupper

Beroende på vald målsättning tar vi fram relevanta målgrupper att rikta annonseringen mot. Vi ser även till att en LinkedIn Insights tag finns implementerat på hemsidan för konverteringsspårning och utökade målgruppsval.

Optimering

Kontinuerlig optimering av annonseringen för att nå vald målsättning. Detta innefattar bland annat testning av nya målgrupper, annonsformat och bud. 

Digital marknadsföring

Vi ser helheten inom digital marknadsföring

Vi är en digital marknadsföringsbyrå med spetskompetensen som du behöver för att ta din verksamhet till nya nivåer. Hos oss får du tillgång till ett gäng specialister inom allt ifrån SEO, E-handel, sociala medier och betald annonsering.

Att ta alla digitala marknadsföringskanaler i beaktning vid utvärdering av vart man bäst bör placera sin marknadsföringsinvestering ser vi som en självklarhet. Att anlita oss innebär alltså att du kan lämna din digitala marknadsföring i trygga händer.

Vilka är fördelarna med LinkedIn Ads?

  • Den mest effektiva plattformen för målgruppssegmentering inom B2B

  • Träffsäker annonsering mot beslutsfattare på företag och i specifika branscher

  • Olika annonsformat såsom sponsrade meddelanden direkt i inkorgen hos personer i målgruppen

Våra övriga specialistområden

Vi brinner för att leverera högklassiga tjänster inom digital marknadsföring. Vårt mål är att du som kund ska få fler och bättre affärer online. När du anlitar oss får du tillgång till ett team med specialistkompetens på alla dessa områden:

Kom igång med Linkedin-annonsering

Behöver ni hjälp med er befintliga företagssida på LinkedIn eller är ni sugna på att annonsera? Kontakta oss så hjälper vi er.

/