Marknadsföring i sociala medier

Nå effektivt ut till din målgrupp och sprid ditt varumärke

Sociala medier

Finns du inte på sociala medier så existerar du inte, eller? Det ligger en hel del sanning i detta i alla fall som företag. I takt med att antalet användare på sociala medier har ökat, har företag världen över sett möjligheterna att bygga sitt varumärke och driva affärer på de sociala plattformarna. Var, hur och när man skall synas och vilken typ av framtoning företaget skall ha kan dock vara svårt att veta. Hur man ska tackla alla de sociala plattformar som finns i dagsläget kan kännas övermäktigt, därför finns våra experter här för att hjälpa dig med din marknadsföring i sociala medier.

annonsering sociala medier

Vad kan vi hjälpa dig med?

Med sociala medier finns det möjlighet att jobba med både organiskt innehåll och annonsering.  

Annonsering

Förbättra företagets synlighet på sociala medier genom annonsering. Vi tar hand om allt det praktiska som krävs för att starta upp och börja mäta effekten av den betalda annonseringen samt hjälper dig ta fram annonsmaterial i form av text och bild som är relevant för målgruppen som vi vill rikta oss till. Våra experter följer upp och optimerar kontinuerligt för att nå bästa möjliga resultat av den betalda annonseringen på sociala medier.

Strategi för sociala medier

Tillsammans med er tar vi fram en strategi för sociala medier och hur arbetet i de sociala kanalerna ska gå hand i hand med företagets affärsmål. I detta arbete hjälper vi er att kartlägga mål, kanalval, målgrupper, innehåll och hur ni på bästa sätt mäter resultatet av ert arbete så att ni ser vad som går bra och vad som behöver förbättras.

Digital marknadsföring

Vi ser helheten inom digital marknadsföring

Vi är en digital marknadsföringsbyrå med spetskompetensen som du behöver för att ta din verksamhet till nya nivåer. Hos oss får du tillgång till ett gäng specialister inom allt ifrån SEO, E-handel, sociala medier och betald annonsering.

Att ta alla digitala marknadsföringskanaler i beaktning vid utvärdering av vart man bäst bör placera sin marknadsföringsinvestering ser vi som en självklarhet. Att anlita oss innebär alltså att du kan lämna din digitala marknadsföring i trygga händer.

Varför är det viktigt med marknadsföring i sociala medier?

  • Varumärkeskännedom – ditt företags profil blir ett skyltfönster ut i världen

  • Bygg relation och skapa dialog med både nuvarande och framtida kunder

  • Marknadsför nya tjänster och produkter snabbt

  • Nå effektivt potentiella kunder med målinriktad annonsering

Våra övriga specialistområden

Vi brinner för att leverera högklassiga tjänster inom digital marknadsföring. Vårt mål är att du som kund ska få fler och bättre affärer online. När du anlitar oss får du tillgång till ett team med specialistkompetens på alla dessa områden:

Kom igång med sociala medier

Behöver du hjälp med dina befintliga kanaler eller vet du inte hur du ska komma igång? Kontakta oss så hjälper vi dig!

/