Google Ads

Betald annonsering på Google för ökad synlighet i sökresultatet

Google Ads - betald annonsering

Google Ads är den absolut bästa marknadsföringskanalen om du snabbt vill nå ut med en kampanj till potentiella kunder. Dina annonser visas på Google så fort en potentiell kund letar efter just det du erbjuder.

Öka synligheten på Google och driv rätt sorts trafik som faktiskt är intresserade av ditt erbjudande genom att exponera annonserna när någon söker efter det som ditt företag erbjuder.

Oavsett om du har ett Google Ads-konto sedan tidigare som behöver optimeras och struktureras eller om vi ska hjälpa dig med uppstarten från grunden hjälper vi dig. 

Google Ads

Googles annonsering

Sök

Textannonser som visas bland Googles sökresultat när användare söker efter dina tjänster och produkter.

Display

Använd bannerannonser för att öka varumärkeskännedom och locka besökare till din hemsida.

Shopping

Visa dina produkter bland sökresultaten på Google med bild och pris när någon söker efter din produkt.

Video

Exponera ditt varumärke på Youtube genom att visa en videoannons innan en video spelas upp.

Remarketing

Återannonsera ditt budskap mot en redan intresserad målgrupp som varit i kontakt med din hemsida.

Digital marknadsföring

Vi ser helheten inom digital marknadsföring

Vi är en digital marknadsföringsbyrå med spetskompetensen som du behöver för att ta din verksamhet till nya nivåer. Hos oss får du tillgång till ett gäng specialister inom allt ifrån SEO, E-handel, sociala medier och betald annonsering.

Att ta alla digitala marknadsföringskanaler i beaktning vid utvärdering av vart man bäst bör placera sin marknadsföringsinvestering ser vi som en självklarhet. Att anlita oss innebär alltså att du kan lämna din digitala marknadsföring i trygga händer.

Om tjänsten

Analys

Utifrån affärsmålen analyserar vi vilka kampanjer som bör sättas upp för att nå önskat resultat och mål med den betalda annonseringen på Google. 

Optimering

Vi optimerar kampanjerna löpande för att få ut bäst avkastning av annonseringen. Vi optimerar bland annat annonsinnehåll, målgrupp, sökord , budgivningsnivå och landningssidor.

Uppföljning

Genom att låta oss sköta din betalda annonsering på Google kan du lita på att den befinner sig i trygga händer. Vi följer kontinuerligt upp kampanjerna och optimerar löpande.

Rapportering

Vi sätter upp en trafikrapport i Google datastudio som alltid finns att tillgå i vår kundportal. I rapporten går det att följa bland annat trafikutveckling, kostnader och konverteringar från Google Ads.

Varför Google Ads?

  • Snabb synlighet online då du direkt hamnar högt upp i sökresultatet på sökmotorn

  • Betala endast när en person klickar på din annons

  • Mer relevant trafik då du syns med din annons när någon aktivt söker efter det du erbjuder

  • Remarketing – påminn potentiella kunder som besökt din hemsida att du finns

Våra övriga specialistområden

Vi brinner för att leverera högklassiga tjänster inom digital marknadsföring. Vårt mål är att du som kund ska få fler och bättre affärer online. När du anlitar oss får du tillgång till ett team med specialistkompetens på alla dessa områden:

Sökmotoroptimering

Sociala medier

Webb & E-handel

Analys & Strategi

Kom igång med Google Ads

Oavsett om du har befintliga kampanjer som du behöver hjälp med eller om du aldrig har provat Google Ads, är vi redo att hjälpa dig!

/