Utbildningar digital marknadsföring

Lär dig mer om digital marknadsföring

Digital marknadsföring

Med vår gedigna kompetens inom digital marknadsföring, så kan vi erbjuda olika utbildningar för företag. Vi anpassar alltid utbildningen efter just ditt företag. Vi undervisar idag på Borås Yrkeshögskola inom Digital Business och kan därmed genomföra utbildningar inom de flesta områdena som har med digital marknadsföring att göra.

Förutom att vi skräddarsyr utbildningen utifrån er webbnärvaro, så kan ni också välja vilken omfattning utbildningen ska ha. Det kan handla om att få en kortare genomgång inom området, till en mer omfattande kurs där vi går ner på detaljnivå.

Vi erbjuder bland annat utbildningar inom:

  • Google Analytics
  • Sökmarknadsföring (SEO & Google Ads)
  • Sociala medier (Facebook, Instagram & Linkedin)

Har du andra önskemål om utbildning kan du kontakta oss så hittar vi en bra lösning.

Även om företaget fortsatt vill ta hjälp med sin digitala marknadsföring, så kan en utbildning vara bra. Genom att veta vad marknadsföringsbyrån pratar om kan ni bli bättre på att göra en upphandling av digitala marknadsföringstjänster.

Våra utbildningar

Google Analytics

Sökmotoroptimering

Google Ads

annonsering sociala medier

Sociala Medier

Digital marknadsföring

Vi ser helheten inom digital marknadsföring

Vi är en digital marknadsföringsbyrå med spetskompetensen som du behöver för att ta din verksamhet till nya nivåer. Hos oss får du tillgång till ett gäng specialister inom allt ifrån SEO, E-handel, sociala medier och betald annonsering.

Att ta alla digitala marknadsföringskanaler i beaktning vid utvärdering av vart man bäst bör placera sin marknadsföringsinvestering ser vi som en självklarhet. Att anlita oss innebär alltså att du kan lämna din digitala marknadsföring i trygga händer.

Kom igång med utbildning inom digital marknadsföring

/