Utbildning Google Analytics

Få koll på dina besökare

Google Analytics

Har du någon gång funderat över vilka det är som besöker din hemsida och vad de gör på den? Google Analytics är ett mycket kraftfullt gratisverktyg som du kan använda för att samla in all information av den här typen.

Vi på HEMG kan erbjuda företagsanpassad utbildning i Google Analytics. Vi lär er tolka informationen från Google Analytics och hur ni kan använda denna för att göra fler affärer.

Förutom att vi anpassar utbildningen utifrån er webbnärvaro så kan ni också välja vilken omfattning utbildningen ska ha. Vi kan erbjuda allt från en övergripande genomgång av er statistik till en mer omfattande kurs där vi hjälper er med att sätta upp strategier och mål för webbplatsen.

Nyttan med Google Analytics

Att kunna tolka informationen som Google Analytics samlar in om din webbplats öppnar upp för en lång rad möjligheter som att:

  • Analysera vilket innehåll som är populärt på din webbplats
  • Förstå vad som genererar affärer
  • Se vart din trafik kommer ifrån och kunna se vilka aktiviteter som driver besök
  • Kunna förbättra din hemsida genom att förstå var och när besökarna lämnar webbplatsen

Google Analytics kan med andra ord fungera som ett renodlat statistikverktyg, men även användas för kampanjuppföljning och optimering av konverteringar. I dagens digitala värld är Google Analytics ett mycket viktigt verktyg för att ta rätt affärskritiska beslut.

Analys

Våra utbildningar

Analys

Google Analytics

Sökmotoroptimering

Google Ads

annonsering sociala medier

Sociala Medier

Digital marknadsföring

Vi ser helheten inom digital marknadsföring

Vi är en digital marknadsföringsbyrå med spetskompetensen som du behöver för att ta din verksamhet till nya nivåer. Hos oss får du tillgång till ett gäng specialister inom allt ifrån SEO, E-handel, sociala medier och betald annonsering.

Att ta alla digitala marknadsföringskanaler i beaktning vid utvärdering av vart man bäst bör placera sin marknadsföringsinvestering ser vi som en självklarhet. Att anlita oss innebär alltså att du kan lämna din digitala marknadsföring i trygga händer.

Kom igång med utbildning i Google Analytics

/