E-postmarknadsföring

Den mest kostnadseffektiva marknadsföringsmetoden

Varför e-postmarknadsföring?

E-postmarknadsföring är en av de mest kostnadseffektiva marknadsföringsmetoderna som finns. Ingen annan digital marknadsföring har högre ROI. Du kan använda e-postmarknadsföring för att driva trafik och öka försäljningen, stärka kundlojalitet och stärka ditt varumärke. Vi på High End Media hjälper dig att komma igång med e-postmarknadsföring på ett enkelt sätt.

E-postmarknadsföring med Mailchimp

Mailchimp är ett av de mest välkända och använda verktyget för e-postutskick. Det är lätt att använda, pålitligt och har alla nödvändiga funktioner för att skicka ut nyhetsbrev eller andra e-postutskick

Med vår hjälp blir det enkelt att komma igång. Vi sätter upp ett konto åt dig i Mailchimp. Du får också en företagsspecifik mall med din logga. Vi importerar också dina kontakter till Mailchimp.

Behöver du mer hjälp kan vi givetvis bistå med detta. Det kan handla om att skapa utskick, segmentera dina kontakter, skapa olika mallar för olika typer av utskick etc.

 

Mailchimp Certifiering
Digital marknadsföring

Vi ser helheten inom digital marknadsföring

Vi är en digital marknadsföringsbyrå med spetskompetensen som du behöver för att ta din verksamhet till nya nivåer. Hos oss får du tillgång till ett gäng specialister inom allt ifrån SEO, E-handel, sociala medier och betald annonsering.

Att ta alla digitala marknadsföringskanaler i beaktning vid utvärdering av vart man bäst bör placera sin marknadsföringsinvestering ser vi som en självklarhet. Att anlita oss innebär alltså att du kan lämna din digitala marknadsföring i trygga händer.

Våra övriga specialistområden

Vi brinner för att leverera högklassiga tjänster inom digital marknadsföring. Vårt mål är att du som kund ska få fler och bättre affärer online. När du anlitar oss får du tillgång till ett team med specialistkompetens på alla dessa områden:

Kom igång med e-postmarknadsföring

Med e-postmarknadsföring får du en kostnadseffektiv marknadsföring.

/