fbpx

Introduktion och intervju med vår nya kollega

Vi hälsar varmt välkommen till vår nya kollega

Vi är stolta över att presentera vår nyaste kollega som vi har rekryterat efter en tuff process med hård konkurrens – Gabriel Johansson kommer att stärka upp vår SEO-avdelning och agera som marknadsföringskonsult i samband med att vi snabbt expanderar. Hans stora ambitioner och tidigare erfarenheter av digital marknadsföring lämpar sig perfekt tillsammans med vårt befintliga team.

Gabriel Johansson

Vår nya medarbetare

Fokusen ligger stenhårt på kundens avkastning av investeringen,

Gabriel JohanssonSenior SEO Consultant

Hans huvudsakliga uppgifter kommer att vara att förbättra våra kunders placeringar bland de organiska sökresultaten och med sina skarpa kunskaper inom analys att kunna identifiera flaskhalsar på webbplatserna.

Han har tidigare arbetat på en annan byrå i Sverige och är redo att ta nästa kliv till att kunna utvecklas ytterliga för att leverera bland den bästa SEO:n i landet. Med sin breda portfölj av kunskap inom SEO, Google Analytics, Search Console och Google Tag Manager har vi stort förtroende om att han kommer lyckas exceptionellt.

På High End Media kommer han att få stora möjligheter att bredda sitt kunnande ännu mera, för att konsultera våra befintliga och kommande kunders digitala visioner.

I samband med att han är ny på kontoret passade vi på att ställa några korta frågor till honom:

Välkommen till High End Media Group, hur känns det att vara här?

Det ska bli otroligt roligt att få ta del av den här spännande resan som vi har tillsammans framför oss. Att få möjligheten att arbeta på en byrå som alltid vill kundens bästa känns oerhört motiverande!

Du har redan fått en hel del tid på dig att sätta in dig i vårt arbetssätt, vad tycker du än så länge skiljer oss mest från dina tidigare erfarenheter?

Fokusen ligger stenhårt på kundens avkastning av investeringen, vilket gör oss till en samarbetspartner mer än enbart en ”byrå” som många andra i branschen.

Vi hälsar Gabriel varmt välkommen och hoppas att han kommer att stormtrivas tillsammans med oss.

Kontakta oss för en kostnadsfri nulägesanalys

Tveka inte på att kontakta oss oavsett om du vet vad ni behöver eller vid de tillfällen ni behöver rådgivning för att kunna ta nästa steg i den digitala världen.