Nyheter

Digital marknadsföring i Borås

Du som är kund hos oss på High End Media Group vet ju redan vad vi sysslar med. Men du som ännu inte samarbetar med oss kanske vill veta lite mer. Vi är främst kända för att jobba med SEO (sökmotoroptimering) och annonsering på Google, Facebook, Instagram och Linkedin. Men vi jobbar med så mycket mer inom digital marknadsföring här i Borås.

Vad är digital marknadsföring?

Digital marknadsföring innebär att man marknadsför produkter och tjänster via digitala kanaler. Det handlar om sökmotoroptimering, annonsering online, marknadsföring via sociala medier och e-postmarknadsföring.

Vad gör vi på High End Media?

Hos oss på High End Media kan du få hjälp med allt för din digitala närvaro. Vi hjälper dig hela vägen från en ny modern, sökmotorvänlig webbplats till att generera konverteringar via lämpliga digitala kanaler. Det kan handla om SEO, Google Ads, marknadsföring på Facebook, Instagram och Linkedin. Vi kan också hjälpa dig med e-postmarknadsföring.

Hos oss får du hjälp av experter inom digital marknadföring. Tillsammans med er sätter vi upp mål och strategier för ert företag. Sedan genomför vi de åtgärder som behövs och vi rapporterar alltid tillbaks till er om hur det går. Vi har alltid en pågående dialog med dig som kund och i takt med att omvärlden och marknaden förändras lägger vi om våra strategier och mål.

Vilka är vi?

I dagsläget är vi 10-talet anställda som alla har sina expertområden inom digital marknadsföring. Tillsammans har vi lång erfarenhet inom området och de som jobbat längst har 15-20 års erfarenhet i branschen.

Här kan du läsa mer om våra tjänster inom digital marknadsföring >>

Vi kan jobba med digital marknadsföring i Borås, men även över hela landet. Väkommen att kontakta oss om du behöver hjälp med din digitala satsning.