Nyheter

High End Media Group firar 2 år

Otroligt vad tiden går fort när man har roligt. I helgen firade vi 2 år som företag och med en snabb blick i backspegeln kan vi konstatera att det hänt en hel del under den tiden.

Förutom att vi hjälpt och stöttat ett drygt hundratal företag och organisationer med nya hemsidor, marknadsföringsstrategier, djupanalyser och SEM-leveranser både i Sverige och Europa – som genererat en ökad synbarhet och tillväxt online – så har vi rekryterat ytterligare 3 duktiga medarbetare till så att vi idag är 7 personer. Det för att bibehålla vår “High End”-kvalité och leverans till våra kunder.

Lägger vi dessutom till alla de utbildningar vi fått äran att hålla på yrkeshögskolan i år igen, samt de kurser och föreläsningar vi haft på både IHM och diverse företag, så har vi hjälpt multipelt fler individer med ökade digitaliseringskunskaper.

Dels har det föranlett större och bredare kompetens rent generellt inom marknadsföring, men det har även tillfört spetskompetens inom specifika områden (SEO, SEA, SoMe och Analyser etc.). Allt för att skapa de rätta förutsättningarna att bli både bättre digitala kravställare gentemot det ökade digitala utbudet, och kunskapen att kunna prestera bättre gentemot den allt mer hårdnande konkurrensen vi har på marknaden.

Vi vill rikta ett STORT TACK till alla kunder, samarbetspartners och uppdragsgivare för två helt fantastiska år.

Vad framtiden har i sitt sköte vet ingen, men vår målsättning är att fortsatt – precis som med leveransen till våra kunder – ligga före våra gemensamt uppsatta mål och KPI:er.

Självklart ser vi dels fram emot en härlig semester (om än kanske kort men välbehövlig) nån gång under juli månad, kryddat med ett VM-guld i fotboll… men framförallt fortsatt trevliga och utmanande samarbeten framgent.