Sökmotoroptimering, på rätt sätt

Sökmotoroptimering ( SEO )

Driv mer relevant trafik till hemsidan

Hos High End Media Group AB hittar du några av Sveriges mest erfarna optimeringsexperter. Med över 100 års gemensam erfarenhet inom SEO så påstår vi oss veta vilka ingredienser som behövs för att nå topplaceringar på sökmotorerna. Vårt arbete med sökmotoroptimering sträcker sig långt bortanför fokus på din synlighet.

Vi optimerar din synlighet med fokus på trafikdrivning av relevanta besökare och ger dig möjlighet till ökade affärer. Vidare arbetar vi med både initiala men framförallt löpande analyser, för att ständigt förbättra affärerna på din hemsida. Att bara driva besökare till hemsidan är en sak, men att få relevanta besökare att ta action och faktiskt konvertera till betydande affärer är en annan, vilket förutom kunskap kräver både trafikanalyser, siteoptimeringar och strategiska CTA:s (call to actions).

Sökmotoroptimering handlar om att anpassa en hemsida så att den hamnar så högt upp som det bara är möjligt på sökmotorerna. Faktum är att det på svenska Google görs mer än 50 miljoner sökningar/dag, så möjligheterna till att göra affärer här är många. Att inte synas där i samband med att någon söker efter det ni erbjuder är att gå miste om en affärsmöjlighet.

Vad som skiljer oss från många andra aktörer är att vi lägger ett stort fokus på nästa steg, alltså vad som händer sedan. Positionering på sökmotorer förutsätter att det finns en möjlighet att driva trafik och då självfallet rätt och relevant trafik! Att driva trafik på sökord/sökfraser som ingen söker på, ger heller inga affärer. Uppföljning och analys av trafiken och besökarbeteendet på själva hemsidan är därför en väldigt viktig del i vår leverans.

Analys av webbsidan

I analysfasen tas relevanta och affärsdrivande sökord fram. Vi ser även över webbplatsens innehåll samt dess tekniska aspekter så rätt förutsättningar finns.

Optimering

Nästa steg i processen är att optimera det resultatet som framkom i analysfasen, detta gäller både för onpage och offpage sökmotoroptimering.

Rapportering av reultat

Genom uppföljning av resultatet, skaffar man sig bättre förutsättningar för att arbeta mot ökad synlighet, bättre trafikdrivning samt ökade konverteringar.

Vad är sökmotoroptimering?

De flesta som driver en hemsida har säkert sen tidigare hört talas om sökmotoroptimering eller SEO, men många känner inte till vad det innebär eller varför det är så otroligt viktigt. Kort och gott kan man förklara det med att det är en process där man arbetar för att anpassa sidan efter Googles algoritmer (regler) för att komma högst upp bland sökresultaten.

Man justerar hemsidans struktur och innehåll efter tidigare kända faktorer och genom att stå i ajour för stundande förändringar – det innebär bland annat att man initialt i processen analyserar hur ens potentiella kunder söker på Googles sökmotor och anpassar därefter sidans innehåll med den vetskapen. Med målet att placeras bland toppresultaten.

Varför du ska välja oss

Erfarenhet

Lång erfarenhet

Tillsammans har vi på High End Media över 100 års branscherfarenhet av digital marknadsföring.

Proaktiva

Proaktiva

Forskning om framtida trender och utveckling lägger vi stor vikt vid och presenteras kontinuerligt till våra kunder.

ambitioner

Stora ambitioner

Affärsutveckling och strategiskt genomtänkta aktiviteter skapar möjligheter för goda resultat och ROI för kund.

Månadsvis rapport kring din trafik och placeringar.

Transparens är vårt ledord i allt vi gör. Därför har vi sett till så att du kan alltid se dina sökords placeringar och föregående månadens trafikrapport i vår kundportal. Där kan du själv få vara med och bestämma vilka mätvärde som du vill se.

Rapport

Förbättrar sidstrukturen och navigeringen.

Efter att vi gjort en gedigen sökordsanalys hjälper vi till med att strukturera er webbplats för att Google och övriga sökmotorer ska gilla den – samt att användarna ska kunna navigera enkelt och hitta det de söker så snabbt och bra som möljigt.

Vårt mål är att du ska ranka så högt som möjligt.

Självklart strävar vi alltid för att placeras så högt upp bland sökresultaten på Google som möjligt med sökorden vi arbetar med – men vi lägger även enorm vikt i att det är relevanta och bra sökord för din verksamhet och bransch.

Öka den organiska trafiken

Sökmotoroptimering är ett måste för alla hemsidor för att lyckas med att driva mer trafik – oavsett om du har en e-handel eller är ett tjänsteföretag. Vi arbetar både med stora och små hemsidor och vår fokus ligger på att öka den organiska trafiken till din hemsida för att du ska kunna driva fler affärer.