Integrationsmotor

Integrera din e-handel med andra IT-system

Om integrationsmotor

En integrationsmotor används för att göra en integration av företagets IT-system. Integrationsmotorn sitter som en spindel i sitt nät och kopplar ihop alla systemen så att information kan delas av alla systemen. Det som måste göras för att information ska kunna skickas och tas emot av alla system gör inte i varje enskilt IT-system utan i integrationsmotorn.

Detta innebär att systemen behåller sin prestanda och att ändringar aldrig behöver göras i själva systemen. Det i sin tur innebär att det är lätt att lägga till och ta bort system.

Det går också att integrera externa system som kan hämta och lämna information direkt i företagets system. Jättebra vid t ex e-handel där leveranstider, fraktkostnader mm kan hämtas direkt från en logistikpartner.

E-handel
Digital marknadsföring

Vi ser helheten inom digital marknadsföring

Vi är en digital marknadsföringsbyrå med spetskompetensen som du behöver för att ta din verksamhet till nya nivåer. Hos oss får du tillgång till ett gäng specialister inom allt ifrån SEO, E-handel, sociala medier och betald annonsering.

Att ta alla digitala marknadsföringskanaler i beaktning vid utvärdering av vart man bäst bör placera sin marknadsföringsinvestering ser vi som en självklarhet. Att anlita oss innebär alltså att du kan lämna din digitala marknadsföring i trygga händer.

Kom igång med systemintegrering?

Genom en systemintegration mellan e-handeln och övriga IT-system sparar du både tid och pengar.

/