Systemintegration

Integrera din e-handel med andra IT-system

Vad innebär systemintegration

Systemintegration innebär att man kopplar ihop olika IT-system för att få dem att fungera som ett enda system. Inom e-handel kan detta innebära att man integrerar webbshopen med affärssystemet eller med en säker betallösning. 

För att en e-handel ska kunna fungera på bästa möjliga sätt, krävs det idag att man genomför en systemintegration. Alla större e-handlare behöver IT-system för leverans, transport, kommunikation, lagerstatus, fakturahantering, bokföring med mera. Genom en systemintegration kan systemen arbeta tillsammans och information behöver bara läggas in på ett enda ställe. Detta sparar mycket tid och pengar. Samtidigt minskar antal fel som beror på den mänskliga faktorn. 

 

E-handel
Digital marknadsföring

Vi ser helheten inom digital marknadsföring

Vi är en digital marknadsföringsbyrå med spetskompetensen som du behöver för att ta din verksamhet till nya nivåer. Hos oss får du tillgång till ett gäng specialister inom allt ifrån SEO, E-handel, sociala medier och betald annonsering.

Att ta alla digitala marknadsföringskanaler i beaktning vid utvärdering av vart man bäst bör placera sin marknadsföringsinvestering ser vi som en självklarhet. Att anlita oss innebär alltså att du kan lämna din digitala marknadsföring i trygga händer.

Kom igång med systemintegration?

Genom en systemintegration mellan e-handeln och övriga IT-system sparar du både tid och pengar.

/