Systemintegrering

Integrera din e-handel med andra IT-system

Om systemintegrering

Att integrera företagets IT-system så att de fungerar som ett enda system är ett viktigt led i företagets digitaliseringsprocess.

Att ha en mängd olika system som inte kan ”prata” med varandra gör arbetet tungrott och du riskerar också att information inte finns tillgänglig där den behövs.

Att göra en smart systemintegrering innebär att du slipper mata in samma information flera gånger i olika system. Systemintegreringen gör också att du får ett automatiskt flöde av information och att företagets processer underlättas.

E-handel
Digital marknadsföring

Vi ser helheten inom digital marknadsföring

Vi är en digital marknadsföringsbyrå med spetskompetensen som du behöver för att ta din verksamhet till nya nivåer. Hos oss får du tillgång till ett gäng specialister inom allt ifrån SEO, E-handel, sociala medier och betald annonsering.

Att ta alla digitala marknadsföringskanaler i beaktning vid utvärdering av vart man bäst bör placera sin marknadsföringsinvestering ser vi som en självklarhet. Att anlita oss innebär alltså att du kan lämna din digitala marknadsföring i trygga händer.

Kom igång med systemintegrering?

Genom en systemintegration mellan e-handeln och övriga IT-system sparar du både tid och pengar.

/