Nyheter

Kurs med vår digitala expert

High End Media har äran att presentera vår digitala expert och grymma kollega Daniel Palmqvist som en av föreläsarna under Google Digitalakademins utbildningsinitiativ #försverige. Initiativet består av en rad kostnadsfria livestreamade kurser som täcker allt ifrån sökmotoroptimering och webbutveckling till sociala medier och analys. Tanken är att dessa kurser ska hjälpa små och medelstora företag i Sverige att digitalisera sig – något som visat sig bli otroligt viktigt under senare tid på grund utav Corona-pandemin. Finns ditt företag inte online existerar du inte helt enkelt.

Vem är vår digitala expert Daniel?

digital expert

Kurserna hålls utav flera duktiga digitala experter i vårt avlånga land. Vår kära kollega Daniel Palmqvist är självklart en av dem. Daniel har sedan 2005 arbetat med digital marknadsföring och analys. Han har arbetat med hundratals företag, stora som små, i syfte att förbättra deras digitala affär. Om någon förstår vikten av att arbeta datadrivet är det Daniel. Dessutom är han en stjärna på att dela med sig utav sina kunskaper då han under senare år hållit i kurser för framtidens digitala experter på bland annat Yrkeshögskolan i Borås och IHM i Göteborg.

Lägg 1 juni och 8 juni på minnet

Daniel kommer hålla två livestreamade föreläsningar under Digitalakademins utbildningsdagar. Den 1 Juni pratar han om sökmarknadsföring och ger en introduktion till Google Ads och organiska sökningar. 8 Juni belyser Daniel vikten av att låta ett företags webbplats ha en naturlig plats i affärsplanen. Från strategi och planering vidare till en introduktion av webbanalys.