Var synlig när din kund letar efter dig

Google Ads

Google Ads hjälper dig att synas på hela webben

Google Ads är den absolut bästa marknadsföringskanalen om du snabbt vill nå ut med en kampanj till presumtiva kunder. Dina annonser kommer att visas på Google så fort någon letar efter just det som du erbjuder och det är endast när någon klickar på din annons som det kostar något.

Google Ads skulle därför kunna sägas vara en annonsform där du endast visas för de som är intresserade av dina produkter och endast betalar för dem som faktiskt VISAR intresse för just ditt erbjudande.

Öka er synlighet på Google och driv trafik som är intresserade av era produkter eller tjänster genom att exponera annonser när någon söker efter det som ditt företag erbjuder.

Oavsett om ni har ett konto sen tidigare som ni behöver hjälp med att ta till nästa nivå eller om ni börjar från grunden och vi skapar ett konto och struktur för att sen löpande förbättra resultaten.

Söktextannonser

Textannonser som visas bland Googles sökresultat när användare söker efter dina tjänster och produkter.

Bildannonsering

Använd bildannonser för att öka er varumärkeskännedom och locka nya besökare till din hemsida.

Google Shopping

Visa dina produkter bland sökresultaten på Google med bild och pris när någon söker efter din produkt.

Youtube

Exponera ert varumärke på Youtube genom att visa en videoannons innan en video spelas upp.

Anledningen till varför du ska välja oss:

Strategiska beslut

Vi gör alltid våra marknadsföringsinsatser utifrån noga ställda analyser och estimat baserat på bransch, trend, målgrupp, erbjudande och målsättning etc.

Full fokus på avkastning

Vi analyserar de skapade kampanjerna löpande och utifrån hur de presterar och vilken effekt de får så optimerar vi kampanjerna kontinuerligt för bästa ROI.

Pålitliga & transparenta

Transparens är ett av våra ledord. Därför har vi skapat en portal där du som kund kan se resultaten löpande. Vi visar gärna upp nyttan vi gör för dig.

Månadsvis rapport gällande hur din annonsering presterar.

Du kan genom vår kundportal se den föregående månadens rapport den första varje månad. Där du enkelt får en överblick hur annonserna presterar och vad det har gett.

Rapport

Vi ser till att dina kampanjer får optimala förutsättningar.

Om du inte har haft ett konto sen tidigare strukturerar vi upp kampanjerna utifrån våra erfarenheter vad som fungerar bäst – efter det startar det riktiga arbetet med löpande optimering för att förbättra resultaten.

Oavsett om du vill nå en lokal marknad eller nå ut i världen.

Ingen vision är för stor men ibland kan det vara svårt att komma högt upp bland Googles toppresultat på kort tid. Då är det ett perfekt tillfälle att använda Google Ads.

Vad är Google Ads?

Google Ads, tidigare känt som Google Adwords, är Googles egna digitala annonseringsverktyg. Genom analyser och genomtänkta strategier kan man rikta annonserna till sina mest potentiella kund- och målgrupp. Ställer man in demografi, geografi, tidpunkter och målgrupper etc. så ökar konverteringsgraden och följaktligen intäkt per investerad krona. 

Med annonseringsverktyget ges möjlighet att erhålla data om hur många som ser annonserna, besöker webbplatsen eller bidrar till konvertering. Det är även möjligt att justera och ändra annonserna för att optimera kampanjerna, samt även hålla koll och ändra budget när som helst. Störst framgång nås när man aktivt arbetar med dynamiska och anpassade bud som följer konkurrens, bransch och trend.

Kontinuerlig optimering

Vi optimerar kampanjerna beroende på hur väl annonserna presterar och vad för sorts engagemang som besökarna har på din hemsida. Allt för att kunna förbättra resultaten kontinuerligt och kunna driva relevant trafik till hemsidan som är intresserade av dina produkter eller tjänster.

Vårt mål är att du ska tjäna pengar

Det är en mätbar och flexibel annonsering, mätbar avkastning och varumärkesbyggande. Vi sätter upp såväl små som stora och helt unika kampanjer för er, där vi hjälper till att rubrik- och textsätta sökorden/sökfraserna för bästa effekt. En stor fördel med Google Ads är att man med den enorma statistiken kan utvärdera vilka sökord som kunderna verkligen söker på, vilka sökord som är mest relevanta att synas på och vilka som är mest konverterande och kostnadseffektiva.

Behöver du hjälp med Google Ads?

Oavsett om du har befintliga kampanjer som du behöver ha hjälp med att optimera eller om du aldrig har provat Google Ads, är vi redo att hjälpa dig att driva relevant trafik. Vårt mål är alltid att driva fler affärer för ditt företag – och därför mäter vi alltid de viktigaste konverteringsmålen.