Våra tjänster

Marknadsföring på Sökmotorer (SEM)

Search Engine Marketing (SEM)

High End Media Group är experter på marknadsföring på sökmotorer. Sökmotoroptimering och sökordsannonsering är områden där vi besitter erfarenheter som sträcker sig ända tillbaka till den tid då Google var nytt.

När vi pratar sökmotormarknadsföring (SEM, Search Engine Marketing) så avser vi alltså all form av marknadsföring som sker på sökmotorer. SEM är ett begrepp som relativt ofta felaktigt används för att enbart beskriva köpt annonsering på sökmotorer, men det handlar alltså om ALL form av marknadsföring på sökmotorer.

 

Sökmotoroptimering

Öka din synlighet bland de organiska sökresultaten på Google.

Google Ads

Annonser bland Googles sökresultat som hamnar över sökresultaten.

Google My Business

Exponera ditt företag på Google Maps och bland sökresultaten.

Bing Ads

Bings annonseringslösning som påminner om Google Ads.

High End Media Group AB är ett företag med fokus på digital marknadsföring. Då vi besitter mer erfarenhet och rutin än de flesta företag i branschen, så blir det fel att kalla oss nykomlingar. Med säte i Borås erbjuder vi hjälp och rådgivning gällande det mesta inom digital marknadsföring såsom exempelvis sökmotoroptimering, Google Ads och besökskonvertering.

Vår huvudsakliga mission är att leverera högklassiga tjänster inom digital marknadsföring till dig som företagare. Oavsett om du är e-handlare eller inte, så är vårt mål att du med vår hjälp skall göra fler och bättre affärer på Internet. Just affärsnyttan ligger i fokus i all vår leverans; målet är att vi båda ska tjäna på att göra affärer tillsammans. ”Vi är vad vi heter”!

öka synlighet

Förbättra din sidas synlighet

High End Media hjälper dig att förbättra din synlighet på sökmotorer.
I vårt erbjudande ingår en lång rad åtgärder som syftar till att ge er hemsida en bättre synlighet på sökmotorer i allmänhet och Google i synnerhet.

Sökmotoroptimering, eller SEO, förbättrar din synbarhet i det organiska sökresultatet
Sökmotorannonsering – Med köpt annonsering på sökmotorer, eller SEA som då står för Search Engine Advertising, främst genom Google Ads, når du snabbt ut med ditt budskap.

Öka din synlighet

Kontakta oss för att tala om en strategi kring din hemsida.

Ring oss på 033 – 400 55 50

eller

Vikten av sökmotorer

Vårt behov av att hitta rätt på Internet, vårt sökande efter information, varor och tjänster, har ända sedan mitten av 1990-talet ökat stadigt. De tidiga sökmotorerna, som Altavista, MSN (numera Bing), Yahoo och WebCrawler fick dock relativt omgående se sig omsprungna av Google.

Sedan drygt tio år tillbaka är Google den dominerande sökmotorn. I Sverige står Google för över 90% av det dagliga användandet och enligt uppgift görs det på Svenska Google omkring 50 000 000 sökningar/dag.

Fler strategier

Det finns fler möjligheter att nå sökmotoranvändare – populärt bland e-handlare som effektivt driver fler affärer är Google Shopping ( även känt som Product Listing Ads ). Det visar dina produkter från ditt sortiment när någon söker efter just den produkten, eller snarlika produkter.

När du själv besökt en hemsida har du garanterat varit med om någon gång att du sett deras annonser i efterhand när du fortsätter att surfa vidare – det är riktade annonser mot tidigare besökare, så kallat Remarketing i Googles Display-nätverk. Man kan visa riktade budskap eller vilka produkter som man har kollat på ens hemsida.

Bland söknätverket kan man även visa upp sitt företag bland Google MyBusiness ( Kartsök ) när någon antingen söker efter dina tjänster eller på ditt företagsnamn. Man kan presentera viktig företagsinformation så som kontaktuppgifter, recensioner och vart man är lokaliserad.

Kontakta oss för öka er synlighet

Vi söker alltid efter nya kunder att kunna utvecklas tillsammans med – är du intresserad av att öka din synlighet och att driva fler besökare till din hemsida är du varmt välkommen att kontakta oss.