Google My Business

Lokal företagssida på Google

Syns i sökresultatet med din företagsprofil

Google My Business är en företagsprofil på Google som bäst anpassar sig hos de företag som har en lokal närvaro. När någon söker efter en produkt eller tjänst på Google så visas företagen som har en Google My Business-profil högst upp. I profilen visas information såsom öppettider, kontaktuppgifter, karta och bilder. 

Google använder företagsinformationen för att visa lokalt anpassade sökresultat. Med en välstrukturerad och optimerad företagsprofil finns en stor chans att synas vid lokala sökningar på det ni har att erbjuda. En annan fördel med en företagsprofil på Google är att kunderna kan kommunicera direkt med företaget via recensioner, kommentarer och egna uppladdningar av bilder på er verksamhet.

 

Google Maps

Informationen som anges i Google My Business- profilen visas även i Google Maps. Resultaten som visas  är mobilanpassade så det är lätt att navigera via mobil. Valen man får är att via ett enkelt knapptryck ringa upp, gå till hemsidan eller att få vägbeskrivning till platsen.

Ny hemsida
Digital marknadsföring

Vi ser helheten inom digital marknadsföring

Vi är en digital marknadsföringsbyrå med spetskompetensen som du behöver för att ta din verksamhet till nya nivåer. Hos oss får du tillgång till ett gäng specialister inom allt ifrån SEO, E-handel, sociala medier och betald annonsering.

Att ta alla digitala marknadsföringskanaler i beaktning vid utvärdering av vart man bäst bör placera sin marknadsföringsinvestering ser vi som en självklarhet. Att anlita oss innebär alltså att du kan lämna din digitala marknadsföring i trygga händer.

Fördelar

  • Ditt företag syns både i sökresultatet och i Google Maps

  • Kommunicera med kunderna direkt via företagsprofilen

  • Visa dina öppettider, erbjudanden och kontaktuppgifter för att kunden smidigt kan hitta och kontakta dig

  • Analysera hur kunder interagerar med din företagsprofil. Du kan bland annat se klick till hemsida och på dina kontaktuppgifter

Våra övriga specialistområden

Vi brinner för att leverera högklassiga tjänster inom digital marknadsföring. Vårt mål är att du som kund ska få fler och bättre affärer online. När du anlitar oss får du tillgång till ett team med specialistkompetens på alla dessa områden:

Vill du veta mer om Google My Business & Google Maps?

Hör av dig till oss om ditt företag behöver hjälp med Google My Business och börja synas på Google Maps.

/