Är du vår nya digitala marknadsstrateg?

High End Media Group AB behöver fler talanger inom digital marknadsföring!
Vi är ett snabbväxande företag som brinner för seriös och kvalitativ leverans, där långsiktiga affärsrelationer och ROI står i fokus. Vi lever och andas mottot ”vi är vad vi heter”.

Du har kanske fastnat i en roll där du inte får ta ett större ansvar eller växa och utvecklas? Hos oss kommer du få en fri roll med mycket ansvar och stora möjligheter att påverka hur din arbetsdag ser ut.

High End Media Group AB har grundats av några av landets mest erfarna och vassaste inom digital marknadsföring som kommer kunna ge dig stöd, råd och möjligheter att lära dig nya saker och hänga med inom det senaste i branschen. Vår ambition och affärsidé är att ligga i yttersta framkant inom våra respektive affärsområden så nyfikenhet, egenintresse och kunskapsorientering är egenskaper vi gärna ser att du har.

Din huvudsakliga kompetens finns inom digital marknadsföring med sökmotoroptimering och/eller sökmotorannonsering i fokus. Då vi arbetar tätt tillsammans med våra kunder och med gemensamt uppsatta mål så är även analytiska kompetenser önskvärda, för att kunna mäta resultatet av våra insatser och aktiviteter.

Personliga egenskaper som viljan att lära sig nya saker, kreativitet och ansvarstagande värderas högt. Självklart är du en trevlig person med hög social kompetens som trivs med att samarbeta och ibland i högt tempo.

Är det något du kanske saknar i din verktygslåda, så besitter vi gott om kompetens att komplettera den med.

Känner du dig träffad av denna annonsen eller kanske känner någon som du tror passar in i beskrivningen så hör av dig till oss!

Ansökan sker skriftligen via rekrytering@highendmedia.se.

Kommentera