High End Media Group AB behöver ytterligare förstärkning

High End Media Group AB fortsätter sin expansiva resa och behöver nu ytterligare förstärkning till sitt kompetenta och härliga team. Den här gången letar de efter någon som har höga ambitioner och vill vara med och leverera högkvalitativa tjänster inom digital marknadsföring!

High End Media Group AB lever efter mottot ”vi är vad vi heter” och har för avsikt att vara det första valet för de som behöver hjälp att synas på nätet och få värde i sin digitala investering.

– Den vi söker har kanske varit för länge på en byrå och aldrig fått ta större ansvar eller växa och utvecklas genom egna initiativ och egna idéer. Hos oss kommer du få chansen att prova vingarna på allvar med mycket ansvar och stora möjligheter att påverka din vardag. Det viktigaste är en hög leveransnivå och affärsnytta för kunderna.

High End Media Group AB har grundats av några av landets mest erfarna och vassaste inom digital marknadsföring. Med spetskomptetens inom de digitala kanalerna, kommer de kunna ge dig stöd, råd och möjligheter att lära dig nya saker och hänga med inom de senaste trenderna i branschen.

– Huvudsakligen kommer du att jobba målinriktat för att driva relevant trafik till kundernas sajter genom att jobba med sökmotoroptimering (SEO), sökordsannonsering (SEA) och sociala medier men även att kunna knyta an till andra kanaler (även icke digitala) samt analysera helheten. Att kunderna med råge kan räkna hem investeringarna ser vi som en självklarhet.

Vi tror att du älskar att kreativt jobba med SEO och att du behärskar Google Analytics, Google Search Console, Excel mycket väl samt har jobbat i branschen minst ett par år. Du ska också ha kunskaper i HTML samt viss förståelse för server side script språk som PHP. Du behärskar självklart Svenska och Engelska både i tal och skrift och har lätt för att uttrycka dig.

Det är meriterande om du kan webbdesign och/eller har Google Adwords-certifiering samt behärskar ytterligare ett språk förutom Svenska och Engelska.

Vi söker alltså dig som vill jobba i ett härligt, framåtsträvande och unikt gäng med väldigt högt i tak och som brinner för digital marknadsföring i yttersta framkant. Känner du dig träffad av denna annonsen eller kanske känner någon som du tror passar in i vår beskrivning så hör av dig till oss. Ansökan sker skriftligen via rekrytering@highendmedia.se.