High End Media Group AB expanderar – söker utvecklare

Källkod
High End Media Group AB fortsätter expandera och söker nu anställa någon som älskar programmering och vill jobba på en mindre byrå med en stark tillväxt och stor framåtanda.

High End Media Group startades för lite mer än ett år sedan och har redan sex medarbetare. Att jobba på High End Media Group innebär frihet och stora möjligheter att påverka hur en arbetsdag ser ut. Vi ser att vårt fokus som företag är seriöst, med högkvalitativa leveranser och långsiktiga affärsrelationer där kund med råge ska kunna räkna hem sin investering.

För att nå dit med alla kunder vet vi att vi måste hjälpa våra medarbetare att växa genom att ge tid för utbildning, ge utrymme att ta ansvar och vara tryggheten, så att våra anställda vågar misslyckas för att lyckas. Det gör vi genom att, med bred och mångårig kunskap, stå bakom och att stötta varandra i alla lägen. Vårt mål är att vi tillsammans ska vi ha den vassaste laguppställningen i branschen och vara det självklara förstavalet bland kunder som söker efter leverantörer och samarbetspartners inom digital marknadsföring. Med kompetenta personer på rätt position kommer vi också att vara det.

Anställningen kommer till cirka 50% bestå av att jobba med en av våra större kunder vars e-handelsplattform är baserad på WordPress och WooCommerce, så en viss erfarenhet av dessa system är ett krav. Arbetet handlar i första hand om att jobba med funktioner för avancerad e-handel som t. ex. sökfunktioner, olika kundsegment, säkra betalningar, synkningar mot affärssystem och kringliggande verksamhet. Det finns mångårig kunskap av systemutveckling och databashantering inom företaget idag, så du behöver ej hantera alla delar från början, utan ges utrymme att växa in i rollen.

Det är möjligt att du är i början av din karriär och har som ambition att få in foten på ett företag där du kan utvecklas och bli vass inom ditt område men även att du har några års erfarenhet av utveckling. För oss är rätt person, med rätt vilja och inställning viktigast. Vi ser det som en självklarhet att du behärskar engelska i både tal och skrift.

Förutom ovan nämnda kunskaper är det också meriterande om du:
* Är van vid mobilanpassning och ”responsive-tänk”
* Behärskar Linux
* Behärskar Apache
* Behärskar databaser (MySQL o.s.v.)
* Har förståelse för SEO, SEM och gärna har konverteringar som mind-set
* Har känsla för design och hanterar HTML/CSS

Du som vill jobba i ett härligt och framåt gäng med väldigt högt i tak och känner dig träffad av denna annonsen, eller kanske känner någon som du tror passar in, hör av dig till oss. Ansökan sker skriftligen via rekrytering@highendmedia.se. Läs mer om oss på highendmedia.se