KUNDCASE

AVEQIA

Digital marknadsföring

OM KUND

Laga mat tillsammans

AVEQIA är en matstudio i centrala Stockholm som erbjuder kunder, kollegor och affärsbekanta en gastronomisk upplevelse utöver det vanliga. Laga mat tillsammans med kock och avnjut sedan måltiden tillsammans – den bästa formen av teambuilding helt enkelt! Hos AVEQIA går det även att hålla sina konferenser eller kick-offer där matlagningen är i fokus.

UPPDRAG

Helhetsansvar

AVEQIA vill ha ett samarbete som innebär att vi sköter all form av digital marknadsföring, det vill säga vi är deras “externa marknadsföringsavdelning”. Målet för AVEQIA är att öka varumärkeskännedom och antalet bokningar av tjänsterna som de erbjuder. Det är viktigt att det ska finnas en röd tråd i all kommunikation ut mot deras kunder, vilket i första hand är andra företag. Därav är det viktigt att kommunikationen anpassas efter de branscher och företag som vi vill nå med kampanjerna.

AVEQIA
AVEQIA

RESULTAT

Ökning av trafik och bokningar

Genom att sökmotoroptimera AVEQIAs hemsida för relevanta söktermer har vi under 6 månader ökat den organiska trafiken med ungefär 50% gentemot samma period året innan. Den betalda annonseringen på Google har gett en ökning av antalet bokningsförfrågningar med 100%. Med annonsering på Facebook, Instagram och LinkedIn har vi haft målet att öka varumärkeskännedom hos relevanta målgrupper i Stockholmsområdet, vilket även här har lett till bokningsförfrågningar.

Behöver ni en digital marknadsföringspartner?

Kontakta då oss genom att ringa, mejla eller skicka in kontaktformuläret nedan.

/