KUNDCASE

MC Team 1

Hemsida, SEO & betald annonsering sociala medier

OM KUND

Lokal MC-verkstad

MC Team 1 är en MC-verkstad och butik i Borås. Här reparerar, servar och optimerar de både MC, mopeder och mopedbilar. Verkstaden har funnits sedan 2008 och Mc Team 1 har varit vår kund under många år.

mcteam1.se

Mc Team 1
Mc Team 1

UPPDRAG

Vår allra "tuffaste" kund

High End Media fick i uppdrag att ta fram en tuff, lättnavigerad hemsida som även skulle vara SEO-anpassad. Vi fick fria händer vad gäller design och innehåll på hemsidan. Då verkstaden ligger i Borås var det viktigt att hemsidan ska kunna hittas på Google när någon letar efter en verkstad eller behöver service till sin MC. Verkstaden ville också öka varumärkeskännedom för att nå ut till fler potentiella kunder.

RESULTAT

I topp på Google

Vi åkte till verkstaden och fotade material att använda på hemsidan. Hemsidan är lättnavigerad och täcker alla tjänster som MC Team 1 erbjuder. Med flera  kontaktytor för att underlätta för besökare att kontakta verkstaden. Genom en grundlig sökordsanalys hittade vi populära söktermer, dessa optimerade vi landningssidorna med för att ranka högt i sökresultaten med hemsidan. Vi genomförde även tekniska åtgärder för att säkerställa att hemsidan laddar snabbt och enkelt kan indexeras av Google. Idag ligger MC Team 1 i topp på relevanta sökord! 

För att öka kännedomen startade vi en Facebook kampanj där vi riktade annonser till potentiella kunder i Borås med omnejd. Dessa resulterade i en trafikökning och flera konverteringar till verkstaden! 

“High End Media gjorde en ny hemsida till oss som vi är mycket nöjda med. Även arbetet med marknadsföringen har bedrivits professionellt och kommunicerats bra, kan verkligen rekommendera denna byrå.”

Henrik Olsson
Ägare, MC Team 1

Behöver du hjälp med din digital marknadsföring?

Kom i kontakt med oss genom att ringa, mejla eller skicka in kontaktformuläret nedan.

/