KUNDCASE

Yrkeshögskolan i Borås

Utbildningar

OM KUND

Skräddarsydda utbildningar

Yrkeshögskolan i Borås erbjuder både längre utbildningar och enstaka kurser på eftergymnasial nivå inom bland annat IT, E-handel, textil, industri och offentlig verksamhet. Yrkeshögskolan i Borås har ett nära samarbete med näringslivet och skräddarsyr sina utbildningar efter branschens behov.

YH Borås

UPPDRAG

Utbildningar och enstaka kurser

I flera år har vi anlitats av Yrkeshögskolan i Borås där vi hållt utbildningar och enstaka kurser för kunskapstörstande studerande. Vi har lärt ut om E-handel, digital marknadsföring och analys. Att dela med oss utav våra kompetenser till andra är väldigt givande och vi har mött många ambitiösa studerande genom åren. En del av dem har även genomfört sin LIA (lärande i arbete) hos oss och blivit anställda efter avslutad utbildning – med andra ord ser vi detta som ett effektivt kunskapsutbyte mellan oss och Yrkeshögskolan i Borås!

” Samverkan med en professionell partner som HEMG, som ser våra studerande som framtidens medarbetare eller kunder, med ett gemensamt mål, att utveckla studerande att når yrkeskompetens och blir anställningsbara. Tillsammans möjliggör detta för företag att lokalt hitta efterfrågad kompetens för att kunna utveckla sin verksamhet. HEMG visar genom att anställa från Yrkeshögskolan att DBD utbildningen är relevant och en bra väg till anställning hos HEMG.” 

Henrik Koskela
utbildningsledare Digital Business Developer på Yrkeshögskolan i Borås

Vill ni lära er mer om digital marknadsföring?

Kontakta oss via telefon, mejl eller fyll i kontaktformuläret här nedan så hör vi av oss så fort vi kan!

/