KUNDCASE

Fristads

SEO

OM KUND

Arbetskläder i världsklass

Fristads har sedan 1925 utmanat och drivit utvecklingen av slitstarka och funktionella yrkeskläder, alltid med användaren i fokus och med innovation och hållbarhet som drivkraft. 

Fristads

UPPDRAG

Förbättra synligheten på sökmotorerna

På den svenska marknaden vill Fristads öka synligheten på sökmotorerna från det organiska söket med målen att driva mer trafik och genomförda köp. Sökmotoroptimering handlar om att synas på relevanta söktermer från potentiella kunder som söker efter de produkter som företaget i fråga erbjuder. Arbetet tillsammans med Fristads består främst av analyser, uppföljning och skapande av åtgärdspaket som Fristads sedan genomför på webbplatsen. 

RESULTAT

Långsiktigt arbete

Samarbetet med Fristads är långsiktigt. Resultatet av de åtgärder som genomförs på hemsidan i syfte att öka den organiska trafiken sker inte över en natt. Varje vecka har vi avstämningar tillsammans med teamet på Fristads där vi ser över trafiken på hemsidan. Där går vi också igenom vilka vidare åtgärder som behövs genomföras både vad gäller den tekniska biten av SEO, men även innehållsskapande utifrån de sökord som vi vill öka synligheten på organiskt för Fristads och deras produkter.

Behöver ni förbättra er synlighet på sökmotorerna?

Kontakta oss via telefon, mejl eller kontaktformuläret nedan så hjälper vi er.

/