A/B-testning/Leadsgenerering & Pop-ups

High End Media Group erbjuder en mängd digitala tjänster.

A/B-testning

Med High End Media Groups gedigna erfarenhet av konverteringsoptimering och A/B-testning på hemsidor kan vi göra genomgående analyser av din e-handel och hemsida. Vi identifierar de faktorer som drar ner din sida och kommer med lösningar för att optimera den på många olika sätt.

Leadsgenering & Pop-ups

Tjänsten är till för att du ska få fler förfrågningar, konverteringar, prenumeranter av nyhetsbrev och mer likes. Allt det ska leda till ökad omsättning för dig. Genom att göra rätt insatser och följa upp statistik kan man detaljstyra strategiska säljbudskap och även tävlingar till rätt personer vid rätt tillfällen. Efter det mäter vi och analyserar hur antalet avslutade affärer ökar samt prövar olika kampanjer mot varandra för att få fram ett optimalt och maximalt resultat. Vi skapar kampanjerna tillsammans med dig och gör kontinuerliga avstämningar och uppföljningar tillsammans med dig.

Övriga digitala tjänster

Vi har ytterligare några tjänster i vårt lager av kompetenser, och de innefattar bland annat publiceringar på sociala medier som Facebook och Linkedin. Vi utför också digital medieplanering där vi projektleder en apparat som innebär att vi undersöker statistik om dina besökares beteende och skapar lämpliga åtgärder utifrån denna. Andra analyser som vi tar oss an är webbanalyser och utvecklingen av din webbnärvaro samt analyser av dina konkurrenter. Vi gör även domänkontroller och omvärldsbevakningar. Allt detta för att du ska få ett genomarbetat, långsiktigt och säkerställt resultat.

High End Media Group AB är ett företag med fokus på digital marknadsföring. Då vi besitter mer erfarenhet och rutin än de flesta företag i branschen, så blir det fel att kalla oss nykomlingar. Med säte i Borås erbjuder vi hjälp och rådgivning gällande det mesta inom digital marknadsföring såsom exempelvis sökmotoroptimering, Google Adwords och besökskonvertering.

Vår huvudsakliga mission är att leverera högklassiga tjänster inom digital marknadsföring till dig som företagare. Oavsett om du är e-handlare eller inte, så är vårt mål att du med vår hjälp skall göra fler och bättre affärer på Internet. Just affärsnyttan ligger i fokus i all vår leverans; målet är att vi båda ska tjäna på att göra affärer tillsammans. ”Vi är vad vi heter”!

Vill du veta mer om våra tjänster och vad vi skulle kunna göra för dig, ring oss på 033-400 55 50.

Du hittar oss på Getängsvägen 14 i Borås.