Nyheter

Webbdesigner till digital marknadsföringsbyrå

Ledigt jobb som webbdesigner!

High End Media Group AB är i behov av förstärkning och söker dig som är en kreativ webbdesigner men som även har teknisk kompetens/intresse. Du är delaktig i hela processen från designskiss till lansering och ska kunna omsätta våra kunders önskemål till funktionella och visuellt tilltalande webblösningar. För att trivas i rollen ser vi att du har kunskaper inom webbdesign, responsiv design och användarupplevelse. Du som söker är ansvarstagande och flexibel med stort kundfokus.

High End Media Group AB är en digital marknadsföringsbyrå med högsta prioritet att leverera förstklassiga resultat till våra kunder. I vårt team ingår några av landets mest erfarna konsulter inom digital marknadsföring och vi älskar att använda denna erfarenhet för att hjälpa våra uppdragsgivare att bli framgångsrika. Vi hoppas också att du tycker om att jobba i ett team där vi har högt i tak, är nytänkande, kreativa och stöttar varandra för att alla ska trivas och utvecklas.

Kvalifikationer:
* Goda kunskaper inom WordPress, WooCommerce, HTML & CSS
* Tidigare erfarenhet av arbete med hemsidor och e-handelslösningar
* Goda kunskaper i Photoshop och Illustrator
* Gott öga för design och förstår vikten av att optimera för prestanda och användbarhet
* God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, primärt svenska men även engelska kan förekomma.

Meriterande kunskaper:
* JavaScript, PHP, VPS, databaser
* Viss kunskap om SEO i relation till utveckling av hemsidor

Hos oss hittar du:
En digital marknadsföringsbyrå med ett varierande kundunderlag där vi idag arbetar med både små och stora företag. Det finns goda möjligheter att växa och utvecklas tillsammans med företaget. Heltidstjänst med flextid, tjänstepension och försäkring.

Ansökan:

Du skickar din ansökan till: rekrytering@highendmedia.se